“Groepsaccommodatie voor 65 Personen | Goedkoop & Snel Boeken”

7 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 65 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 65 personen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek voor jou! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de prachtige natuur van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meerdere groepsaccommodaties aan, waaronder De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We verzorgen zelfs de catering voor jouw groep!

Zeillessen en meer

Naast de groepsaccommodatie bieden we ook zeillessen aan. Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie, verblijf, zeilboten en sloepverhuur of zeillessen? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar onze prachtige groepsaccommodatie voor 65 personen. Onze accommodatie is de perfecte plek voor een onvergetelijke ervaring met je groep. Kom langs bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring!

1. Is er een groepsaccommodatie beschikbaar voor 65 personen?
Ja, er zijn verschillende groepsaccommodaties beschikbaar voor 65 personen.

2. Wat zijn de kosten voor een groepsaccommodatie voor 65 personen?
De kosten voor een groepsaccommodatie voor 65 personen verschillen per locatie en kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot duizenden euro’s.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 65 personen?
De voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 65 personen verschillen per locatie. In het algemeen is het echter noodzakelijk om een aanbetaling te doen, een minimumaantal nachten te boeken en een bepaald aantal personen te vermelden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident