“Groepsaccommodatie voor 66 Personen | Nederlandse Accommodaties”

23 april 2022

Groepsaccommodatie voor 8-150 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 8-150 personen? Kies dan voor Zeilschool Pean. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: 10-35 personen

De Berch is een geschikte groepsaccommodatie voor 10-35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleine en middelgrote groepen. Je hebt de mogelijkheid om de accommodatie te huren voor een dag, een weekend of een week. Je kunt hier ook terecht voor een vergadering, een familiedag of een teambuilding.

De Jister: 30-150 personen

De Jister is een geschikte groepsaccommodatie voor 30-150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grote groepen. Je hebt de mogelijkheid om de accommodatie te huren voor een dag, een weekend of een week. Je kunt hier ook terecht voor een vergadering, een familiedag of een teambuilding.

De Swarm: 8-16 personen

De Swarm is een geschikte groepsaccommodatie voor 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleine groepen. Je hebt de mogelijkheid om de accommodatie te huren voor een dag, een weekend of een week. Je kunt hier ook terecht voor een vergadering, een familiedag of een teambuilding.

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring voor groepen van 8-150 personen. Onze accommodatie is gelegen midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring. Onze accommodatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde groepsaccommodatie. Kijk voor meer informatie op www.pean.nl/groeps-ac

1. Wat voor soort groepsaccommodatie is geschikt voor 66 personen?
Antwoord: Een geschikte groepsaccommodatie voor 66 personen is een vakantiehuis of een grote boerderij.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 66 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 66 personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten die worden aangeboden.

3. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 66 personen boeken?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 66 personen boeken bij een reisbureau of online via verschillende websites.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident