“Groepsaccommodatie voor 67 Personen | Vind Uw Perfecte Locatie”

18 maart 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 67 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een unieke groepsaccommodatie voor maximaal 67 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Bij Zeilschool Pean bieden wij verblijf in verschillende groepsaccommodaties. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). U kunt bij ons terecht voor een verblijf voor maximaal 67 personen.

Zeilboten en sloepverhuur

Naast verblijf bieden wij ook zeilboten en sloepverhuur aan. Onze boten zijn uitgerust met de modernste navigatieapparatuur. U kunt bij ons terecht voor een dagje zeilen of een meerdaagse zeilvakantie.

Zeillessen

Wilt u leren zeilen? Bij Zeilschool Pean kunt u terecht voor verschillende zeillessen. Wij bieden lessen voor beginners en gevorderden. Onze ervaren instructeurs staan klaar om u alles te leren over het zeilen.

Catering

Bij Zeilschool Pean verzorgen wij ook de catering voor uw groep. Wij bieden verschillende cateringpakketten aan, zodat uw groep kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Bent u geïnteresseerd in onze groepsaccommodatie voor maximaal 67 personen? Kijk dan eens op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.

Kom naar Zeilschool Pean voor een unieke groepsaccommodatie voor maximaal 67 personen! Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit voor 67 personen.

2. Is er een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

3. Is er een tuin bij de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een tuin bij de groepsaccommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident