“Groepsaccommodatie voor 70 Personen | Boek Nu!”

24 september 2022

Groepsaccommodatie voor 70 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 70 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden 3 verschillende groepsaccommodaties aan, gelegen midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken, waaronder een gezellige woonkamer, een keuken met alle benodigde apparatuur, een terras met prachtig uitzicht en een aantal slaapkamers.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. De accommodatie is voorzien van een eetkamer, een gezellige woonkamer, een professionele keuken met alle benodigde apparatuur en een aantal slaapkamers.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. De accommodatie is voorzien van een eetkamer, een gezellige woonkamer, een keuken met alle benodigde apparatuur en een aantal slaapkamers.

Als je bij ons verblijft, kun je ook gebruik maken van onze zeilboten en sloepverhuur. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor zeillessen en verzorgen wij graag alle catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke tijd in Friesland met je groep! Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf.

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit voor maximaal 70 personen.

2. Wat zijn de faciliteiten van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft verschillende faciliteiten, zoals een volledig uitgeruste keuken, een lounge, een buitenterras en een grote tuin.

3. Is er WiFi beschikbaar in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is gratis WiFi beschikbaar in de groepsaccommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident