Groepsaccommodatie voor 71 Personen | Boek Nu

7 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 71 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 71 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch; 10-35 personen

De Berch is de kleinste van de drie groepsaccommodaties die wij aanbieden. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze accommodatie ligt in het bos, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Jister; 30-150 personen

De Jister is de middelste van de drie groepsaccommodaties die wij aanbieden. De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Ook deze accommodatie ligt in het bos, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Swarm; 8-16 personen

De Swarm is de grootste van de drie groepsaccommodaties die wij aanbieden. De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Ook deze accommodatie ligt in het bos, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Bij Zeilschool Pean hebben we voor iedere groep een geschikte groepsaccommodatie. Of je nu met een kleine of grote groep bent, bij ons ben je aan het juiste adres! Bekijk hier ons aanbod aan groepsaccommodaties en boek vandaag nog je verblijf bij Zeilschool Pean.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring in een prachtige omgeving. Boek hier je groepsaccommodatie voor 71 personen!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 71 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 71 personen vinden op verschillende websites, zoals bijvoorbeeld Booking.com of Airbnb.

2. Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 71 personen?
Antwoord: De kosten van een groepsaccommodatie voor 71 personen verschillen per locatie en aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om de exacte kosten te achterhalen.

3. Wat zijn de voorzieningen van een groepsaccommodatie voor 71 personen?
Antwoord: De voorzieningen van een groepsaccommodatie voor 71 personen verschillen per locatie en aanbieder. Neem contact op met de aanbieder om de exacte voorzieningen te achterhalen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident