“Groepsaccommodatie voor 75 Personen | Boek Nu!”

2 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 75 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 75 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie is gelegen in het midden van Friesland, midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf voor 75 personen. Daarnaast bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan. Zo kunnen jullie een leuke dag maken op het water. Ook kunnen we jullie helpen met het organiseren van een zeilles.

Catering

Om jullie verblijf compleet te maken, bieden we ook catering aan. We kunnen voor jullie een lekkere maaltijd verzorgen, zodat jullie niet zelf hoeven te koken.

Verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Er is dus altijd een accommodatie die bij jullie groep past.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek wat we nog meer te bieden hebben. Bekijk onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek wat wij te bieden hebben voor jullie groepsaccommodatie voor 75 personen. Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 75 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 75 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het aantal kamers en de faciliteiten.

2. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 75 personen vinden?
Antwoord: Er zijn veel verschillende websites waar je een groepsaccommodatie voor 75 personen kunt vinden, zoals Booking.com, Airbnb en TripAdvisor.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 75 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie voor 75 personen verschillen per verhuurder. Neem daarom contact op met de verhuurder om de exacte voorwaarden te weten te komen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident