“Grootste Accommodatie voor 108 Personen – Boek Nu!”

21 juni 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 108 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 108 personen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Zo hebben we voor elke groep een geschikte accommodatie. Alle groepsaccommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort.

Catering en meer

Naast de verblijfsaccommodaties bieden we ook catering aan. We hebben een uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden, van een kleine lunch tot een uitgebreid diner. Daarnaast kunnen we ook andere activiteiten organiseren, zoals een kano- of zeiltocht, een workshop of een teambuilding activiteit.

Kom langs voor meer informatie

Kom langs bij Zeilschool Pean voor meer informatie over onze groepsaccommodatie en de mogelijkheden. We helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en neem contact met ons op voor meer informatie.

Plan nu je evenement bij Zeilschool Pean en geniet van de perfecte groepsaccommodatie in Friesland voor 108 personen. Klik hier voor meer informatie.

Q1: Hoeveel personen kunnen er in totaal in een accommodatie verblijven?
A1: In een accommodatie kunnen maximaal 108 personen verblijven.

Q2: Is er een maximum aan personen dat in een accommodatie kan verblijven?
A2: Ja, er is een maximum aan personen dat in een accommodatie kan verblijven. Het maximum aantal personen dat in een accommodatie kan verblijven is 108.

Q3: Is er een minimum aantal personen dat in een accommodatie moet verblijven?
A3: Nee, er is geen minimum aantal personen dat in een accommodatie moet verblijven. Je kunt zelfs alleen verblijven in een accommodatie als je dat wilt.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident