“Grote 79-persoons accommodatie | Verblijf voor hele groep”

4 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 79 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 79 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze locatie midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen is de ideale plek voor een onvergetelijke groepsactiviteit.

Verblijf en vervoer

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken, waaronder een gezellige woonkamer, een keuken met alle benodigde faciliteiten en voldoende slaapplaatsen. Daarnaast hebben we zeilboten en sloepen voor vervoer.

Zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor een leuke zeillessen. We geven zowel particuliere als groepslessen, zodat iedereen kan genieten van het zeilen. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf de magie van onze groepsaccommodatie voor 79 personen. We staan klaar om jullie te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Klik hier om direct naar onze website te gaan en een groepsaccommodatie te boeken: Groepsaccommodaties bij Zeilschool Pean.

1. Hoeveel mensen kunnen er in 79 accommodatie personen passen?
Antwoord: 79 personen.

2. Wat is de maximale capaciteit van 79 accommodatie personen?
Antwoord: 79 personen.

3. Is 79 accommodatie personen geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, 79 personen is geschikt voor grote groepen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident