“Grote Accommodatie voor 111 Personen – Boek Nu!”

27 maart 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 111 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 111 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is geschikt voor kleinere groepen, de Jister is geschikt voor middelgrote groepen en de Swarm is geschikt voor kleinere groepen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Onze ervaren instructeurs staan klaar om uw groep te begeleiden bij het zeilen. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor een uitgebreide catering.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar zelf de rust en de ruimte die deze prachtige locatie te bieden heeft. Wij zijn de ideale groepsaccommodatie in midden in Friesland. Kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust en de ruimte die deze prachtige locatie te bieden heeft. Bekijk onze groepsaccommodaties en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Boek vandaag nog uw verblijf bij Zeilschool Pean!

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 111 personen?

Antwoord: Er kunnen maximaal 111 personen in een accommodatie met 111 personen.

2. Wat is de capaciteit van een accommodatie met 111 personen?

Antwoord: De capaciteit van een accommodatie met 111 personen is 111 personen.

3. Waar kunnen 111 personen verblijven?

Antwoord: 111 personen kunnen verblijven in een accommodatie met 111 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident