“Grote Accommodatie Voor 143 Personen | Gratis Boeken”

19 mei 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 143 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 143 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering

Onze accommodatie biedt een verblijf voor maximaal 143 personen, maar ook de mogelijkheid om zeilboten en sloepen te huren. Daarnaast bieden we ook verschillende zeillessen aan. Ook voor de catering van jullie groep kunnen jullie bij ons terecht.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor een geslaagd verblijf.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek de prachtige omgeving van Friesland. Onze accommodatie is de perfecte plek voor een geslaagd verblijf met maximaal 143 personen. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf bij Zeilschool Pean.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met een capaciteit van 143 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 143 personen in een accommodatie met een capaciteit van 143 personen.

2. Is er voldoende ruimte voor 143 personen in een accommodatie?
Antwoord: Ja, er is voldoende ruimte voor 143 personen in een accommodatie met een capaciteit van 143 personen.

3. Welke faciliteiten biedt een accommodatie met een capaciteit van 143 personen?
Antwoord: Een accommodatie met een capaciteit van 143 personen biedt vaak faciliteiten zoals slaapkamers, badkamers, keukens, eetruimtes, vergaderruimtes en entertainmentruimtes.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident