“Grote Groepen | Groepsaccommodatie voor Uw Verblijf”

16 februari 2022

Groepsaccommodatie voor grote groepen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een groepsuitje met een grote groep? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jou! Onze locatie in Friesland ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor een verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Hierdoor is er voor elke groep een geschikte accommodatie.

Zeillessen en catering

Daarnaast bieden we ook zeillessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Ook voor de catering van jullie groep kun je bij ons terecht. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk groepsuitje in Friesland. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en maak direct een reservering. Wij verheugen ons op jullie komst!

Q: Waar vind ik een groepsaccommodatie voor grote groepen?
A: U kunt een groepsaccommodatie voor grote groepen vinden bij verschillende accommodatieaanbieders, zoals campings, hotels en vakantieparken.

Q: Wat kost een groepsaccommodatie voor grote groepen?
A: De prijs van een groepsaccommodatie voor grote groepen is afhankelijk van het aantal personen, de locatie, de faciliteiten en het seizoen.

Q: Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor grote groepen?
A: De voordelen van een groepsaccommodatie voor grote groepen zijn onder meer dat het goedkoper is dan het boeken van verschillende kamers, dat het meer privacy biedt en dat er meer ruimte is om te socializen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident