“Grote Groepsaccommodatie voor 32 Personen | Boek Nu!”

18 augustus 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 32 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 32 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: 10-35 personen

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen. De Berch is gelegen aan het water, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en de natuur. Daarnaast is er ook een terras, waar je heerlijk kunt zitten.

De Jister: 30 t/m 150 personen

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen. Deze accommodatie is geschikt voor grotere groepen. De Jister is gelegen aan het water, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en de natuur. Daarnaast is er ook een terras, waar je heerlijk kunt zitten.

De Swarm: 8-16 personen

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen. De Swarm is gelegen aan het water, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en de natuur. Daarnaast is er ook een terras, waar je heerlijk kunt zitten.

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende groepsaccommodaties aan, zodat je altijd een accommodatie kunt vinden die bij je groep past. Of je nu een kleine of grote groep hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring in de natuur. Onze accommodaties zijn de perfecte plek om met je groep te verblijven. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog jouw verblijf bij Zeilschool Pean!

Q1: Waar kan ik een groepsaccommodatie vinden voor 32 personen?
A1: U kunt een groepsaccommodatie voor 32 personen vinden bij verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld op vakantieparken, campings of bij een accommodatieaanbieder.

Q2: Wat zijn de kosten van een groepsaccommodatie voor 32 personen?
A2: De kosten van een groepsaccommodatie voor 32 personen kunnen verschillen, afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten. Neem contact op met de aanbieder van de accommodatie voor meer informatie over de kosten.

Q3: Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 32 personen?
A3: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 32 personen kunnen verschillen per aanbieder. Neem contact op met de aanbieder van de accommodatie voor meer informatie over de voorwaarden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident