“Grote Groepsaccommodatie voor 48 Personen | Vind de Perfecte Plek”

24 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 48 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 48 personen? Zeilschool Pean in Friesland biedt de ideale locatie voor een geslaagd verblijf. De accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kunt u kiezen uit 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

Bekijk ons aanbod

Bekijk ons aanbod en kom meer te weten over onze groepsaccommodatie voor 48 personen. Klik hier voor meer informatie.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte groepsaccommodatie voor uw gezelschap.

Boek nu uw groepsaccommodatie

Bent u klaar om te boeken? Boek dan nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean. Klik hier om direct te boeken.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie vinden voor 48 personen?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 48 personen vinden bij verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld vakantieparken, hotels, campings of particuliere verhuurders.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 48 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 48 personen is afhankelijk van de locatie, de faciliteiten en de duur van het verblijf. Neem contact op met de aanbieder voor meer informatie over de prijzen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 48 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 48 personen verschillen per aanbieder. Neem contact op met de aanbieder voor meer informatie over de voorwaarden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident