“Grote Groepsaccommodatie voor 52 Personen | Boek Nu!”

4 maart 2022

Groepsaccommodatie voor iedereen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor jouw groep? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Kies uit 3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean heb je de keuze uit 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze accommodaties zijn geschikt voor iedereen; van kleine groepen tot grote groepen. Of je nu met een kleine groep op zoek bent naar een intieme plek of met een grote groep op zoek bent naar een ruimte waar je met elkaar kunt overnachten en eten; bij Zeilschool Pean heb je de keuze.

De ideale groepsaccommodatie in Friesland

Pean is de ideale groepsaccommodatie voor iedereen die op zoek is naar een plek om met een groep te verblijven. We hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden een unieke ervaring in de natuur. Bovendien heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze zeilboten en sloepen om de omgeving te verkennen.

Kom ook genieten bij Zeilschool Pean

Kom ook genieten van de prachtige omgeving van Zeilschool Pean en boek vandaag nog jouw groepsaccommodatie. Bekijk hier onze verschillende accommodaties en boek jouw verblijf.

Kom ook genieten van de prachtige omgeving van Zeilschool Pean en boek vandaag nog jouw groepsaccommodatie. Bekijk hier onze verschillende accommodaties en boek jouw verblijf. Laat je verr

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van 52 personen.

2. Is er een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

3. Is er een tuin bij de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een tuin bij de groepsaccommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident