“Grote Groepsaccommodatie voor 56 Personen | Perfect voor Feesten & Evenementen”

27 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 56 personen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean is de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor groepen van 56 personen. Onze locatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het Nationaal Park de Alde Feanen. We bieden een unieke ervaring met verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

3 Groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch en de Jister zijn geschikt voor groepen van 56 personen en bieden uitstekende faciliteiten voor een onvergetelijke groepsaccommodatie.

Verblijf en activiteiten

Bij Zeilschool Pean kun je genieten van een heerlijk verblijf in een van onze groepsaccommodaties. We bieden veel verschillende activiteiten, zoals zeilen, kanoën, vissen, klimmen en nog veel meer. Als je liever iets rustigers wilt, kun je ook gewoon genieten van de prachtige omgeving.

Catering

Om jouw verblijf compleet te maken, bieden we ook catering aan. We zorgen ervoor dat je niets tekort komt en dat je een heerlijke maaltijd krijgt. Onze catering wordt verzorgd door ervaren koks die gebruik maken van de beste ingrediënten.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Wil je de ideale groepsaccommodatie voor 56 personen in Friesland boeken? Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke ervaring met verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Boek nu jouw groepsaccommodatie via onze website en geniet van een onvergetelijke ervaring!

1. Wat is de capaciteit van de groepsaccommodatie?
Antwoord: De groepsaccommodatie heeft een capaciteit van maximaal 56 personen.

2. Is er een mogelijkheid om extra personen te ontvangen?
Antwoord: Nee, er is geen mogelijkheid om extra personen te ontvangen, omdat de groepsaccommodatie een capaciteit heeft van maximaal 56 personen.

3. Is er een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie?
Antwoord: Ja, er is een keuken aanwezig in de groepsaccommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident