“Grote Groepsvakanties – 153 Accommodaties voor Personen”

10 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 153 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 153 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch, de ideale accommodatie voor 10-35 personen

De Berch is een prachtig gelegen groepsaccommodatie, geschikt voor 10-35 personen. De accommodatie biedt een prachtig uitzicht over de Alde Feanen en is voorzien van alle gemakken. De Berch is de ideale accommodatie voor een gezellige familieweekend, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest.

De Jister, de perfecte locatie voor 30 t/m 150 personen

De Jister is een grote groepsaccommodatie, geschikt voor 30 t/m 150 personen. De accommodatie biedt een prachtig uitzicht over de Alde Feanen en is voorzien van alle gemakken. De Jister is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, teambuilding of een grote familiereünie.

De Swarm, de perfecte locatie voor 8-16 personen

De Swarm is een kleine groepsaccommodatie, geschikt voor 8-16 personen. De accommodatie biedt een prachtig uitzicht over de Alde Feanen en is voorzien van alle gemakken. De Swarm is de perfecte locatie voor een gezellige vriendenweekend, een bedrijfsuitje of een kleine familiereünie.

Bij Zeilschool Pean hebben we de perfecte accommodatie voor jouw groep. Of je nu een kleine of grote groep bent, wij hebben de perfecte accommodatie voor jouw groep. Bekijk ons aanbod en ontdek wat wij voor jouw groep kunnen betekenen.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek wat wij voor jouw groep kunnen betekenen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pe

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 153 personen?
Antwoord: In een accommodatie van 153 personen kunnen er 153 personen verblijven.

2. Is er een maximum aantal personen dat in een accommodatie van 153 personen kan verblijven?
Antwoord: Nee, er is geen maximum aantal personen dat in een accommodatie van 153 personen kan verblijven.

3. Is het mogelijk om meer dan 153 personen in een accommodatie van 153 personen te verblijven?
Antwoord: Nee, het is niet mogelijk om meer dan 153 personen in een accommodatie van 153 personen te verblijven.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident