Hiswa te water 4-8 sept.

23 augustus 2019

Hiswa te water – Pean ook weer in Lelystad van 4-8 september

Zeilschool Pean is als vaste partner van de Hiswa te water wederom aanwezig met de bekende Next-step-trainingen. De Hiswa te water in Lelystad is dit jaar van 4 t/m 8 september. Met activiteiten als: zeilen in de RS-Tera en RS-Zest en de mogelijkheid om je CWO-3 theorietoets te halen. En we hebben  een avontuurlijk-leren-programma.

Next-step-trainingen
Vanaf de KNRM-steiger in de haven van Lelystad geeft Pean de Next-step-trainingen. Er wordt gevaren op open water met sportieve boten zoals de RS-Tera en de RS-Zest. Je kunt zelf in een eigen boot varen of een rondje meevaren met een instructeur. Het is mogelijk om in de Tera een potje te matchracen.

Aanmelden om te varen kan ter plaatse. Pean zorgt voor zwemvesten en zeilkleding. Uiteraard is zelf meenemen van een zwembroek en handdoek aan te raden.

Avontuurlijk leren
Zeilen is een geweldige sport, je kunt er ook nog eens heel veel van leren. Samen met Masterskip Wylde Swan heeft Pean een aantal prachtige programma’s ontwikkeld om meer dan alleen zeilen te leren. Denk aan een bêta-bootkamp en schoolzeilprogramma’s.

CWO-3 theorie
Heb je in de zomer je CWO-3 theorie niet gehaald dan is er bij Pean op de Hiswa ook de gelegenheid om alsnog je CWO-3 theorietoets te halen. Haal je deze en heb je deze zomer je praktijk al afgetekend gekregen, dan krijg je op de beurs alsnog je diploma.

Wilt u Pean komen bezoeken op de HISWA te water, mail dan naar info@pean.nl en u ontvangt gratis twee kaarten van ons.

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident