“Hoeveel personen in een Polyvalk? | Polyvalken.nl”

23 augustus 2022

Met hoe veel mensen zit je een polyvalk?

Met een polyvalk kun je met maximaal 8 personen heerlijk zeilen. Een polyvalk is een kleine, maar stabiele zeilboot die ideaal is om met een groep te zeilen. Bij Zeilschool Pean kun je met maximaal 8 personen een polyvalk huren, waardoor je met een grote groep kunt genieten van een dag op het water.

Waarom een polyvalk?

Een polyvalk is een kleine, maar stabiele zeilboot die ideaal is voor groepen. Het is een veilige boot die je gemakkelijk kunt besturen, zelfs als je nog nooit eerder hebt gezeild. Met een polyvalk kun je heerlijk genieten van een dagje zeilen met je vrienden of familie.

Waarom Zeilschool Pean?

Zeilschool Pean is al ruim 55 jaar gespecialiseerd in het organiseren van zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. Bij Zeilschool Pean staat veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier voorop. Daarnaast bieden ze een unieke locatie aan open vaarwater in Friesland.

Kom je ook zeilen?

Wil je ook een dagje zeilen met je vrienden of familie? Kom dan naar Zeilschool Pean en huur een polyvalk. Bij Zeilschool Pean kun je met maximaal 8 personen een polyvalk huren, waardoor je met een grote groep kunt genieten van een dag op het water.

Kom je ook zeilen? Boek dan nu je zeilkamp bij Zeilschool Pean. Ga naar www.pean.nl/zeilschool/ en beleef een onvergetelijke dag op het water!

1. Hoeveel mensen zitten er in een polyvalk?
Antwoord: In een polyvalk kunnen maximaal acht personen plaatsnemen.

2. Wat is de maximale capaciteit van een polyvalk?
Antwoord: Een polyvalk heeft een maximale capaciteit van acht personen.

3. Wat is het aantal personen dat in een polyvalk past?
Antwoord: In een polyvalk kunnen maximaal acht personen plaatsnemen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident