Huur Groepsaccommodatie | Vind Jouw Ideale Accommodatie

18 mei 2022

## Huur een Groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean is de ideale locatie voor uw groepsaccommodatie. Onze locatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep.

### Unieke Groepsaccommodaties

We bieden 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze groepsaccommodaties zijn uniek in hun soort en bieden een prachtig uitzicht op het Friese merengebied.

### Verzorgde Catering

Naast het verblijf en de zeilboten en sloepverhuur verzorgen wij ook de catering voor uw groep. Onze koks bereiden heerlijke maaltijden voor uw groep en staan garant voor een geslaagde dag.

### Zeillessen

Bij Zeilschool Pean kunt u ook terecht voor zeillessen. Onze ervaren zeilinstructeurs geven u graag les in het zeilen. Zo kunt u met uw groep genieten van een dagje zeilen.

### Huur nu uw Groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Wilt u een groepsaccommodatie huren bij Zeilschool Pean? Bekijk dan [hier](https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/) onze verschillende groepsaccommodaties en boek direct uw verblijf. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt.

1. Wat is de prijs van een huur groepsaccommodatie?
Antwoord: De prijs van een huur groepsaccommodatie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de accommodatie, de locatie, het aantal personen en de duur van de huur.

2. Waar kan ik een huur groepsaccommodatie vinden?
Antwoord: Er zijn verschillende manieren om een huur groepsaccommodatie te vinden. U kunt bijvoorbeeld zoeken op websites zoals Airbnb, Booking.com of een zoekopdracht doen op Google.

3. Wat voor faciliteiten biedt een huur groepsaccommodatie?
Antwoord: De faciliteiten die een huur groepsaccommodatie biedt, verschillen per accommodatie. Vaak zijn er een keuken, badkamer, slaapkamers, een tuin en een terras. Sommige accommodaties bieden ook extra faciliteiten zoals een zwembad, een sauna of een speeltuin.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident