“Jeugdzeilkampen in Nederland: Ontdek de Avonturen!”

19 oktober 2022

Jeugdzeilkampen Nederland bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar jeugdzeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Onze jeugdzeilkampen staan garant voor veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en bovenal veel plezier.

Veiligheid staat voorop

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd door de Watersportverbond. Daarnaast worden onze zeilboten regelmatig gecontroleerd om de veiligheid te waarborgen.

Goede zeillessen met goed materiaal

Onze jeugdzeilkampen zijn gericht op het leren van de basisvaardigheden van het zeilen. De instructeurs geven uitleg over de theorie en begeleiden de kinderen bij het praktische gedeelte. Daarnaast maken we gebruik van goed materiaal, zoals moderne zeilboten en kwalitatief hoogwaardige zeilpakken.

Plezier staat voorop

Bij Zeilschool Pean staat plezier voorop. Naast het leren van de basisvaardigheden van het zeilen, organiseren we ook leuke activiteiten zoals een kampvuur, een kano-tocht of een spelletjesavond.

Kortom, bij Zeilschool Pean komt uw kind in aanraking met een leuke en veilige omgeving, waar plezier en het leren van de basisvaardigheden van het zeilen centraal staan.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze jeugdzeilkampen? Neem dan een kijkje op onze website www.pean.nl/zeilschool/ en maak kennis met onze instructeurs en onze zeilboten.

Meld je nu aan!

Meld je kind nu aan voor een jeugdzeilkamp bij Zeilschool Pean en ervaar de unieke combinatie van veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en bovenal veel plezier. Klik hier om je aan te melden.

1. Waar kun je in Nederland jeugdzeilkampen vinden?
Antwoord: Er zijn verschillende organisaties in Nederland die jeugdzeilkampen aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld kijken bij de Watersportverbond, Zeilkampen.nl, Zeilkampen.com of jeugdzeilkamp.nl.

2. Wat is de beste tijd om een jeugdzeilkamp in Nederland te volgen?
Antwoord: De beste tijd om een jeugdzeilkamp in Nederland te volgen is in de zomermaanden, van mei tot en met september.

3. Wat zijn de kosten van een jeugdzeilkamp in Nederland?
Antwoord: De kosten voor een jeugdzeilkamp in Nederland verschillen per organisatie en per kamp. De prijzen variëren van €200 tot €600 per week.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident