“Kies voor een Zeilcursus CWO bij ons – Zeilen leren met plezier”

8 december 2022

Wil je je kind laten genieten van een leuke zeilcursus in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek. Onze zeilkampen zijn gericht op kinderen van 8-12 jaar. We hebben aparte lesgroepen voor deze leeftijdsgroep, zodat we aan al hun verschillende behoeften kunnen voldoen. Onze locatie aan open vaarwater zorgt voor een onvergetelijke ervaring met een unieke combinatie van plezier en leren.

We bieden onze leerlingen een uitgebreide zeilcursus CWO waarbij ze de basisprincipes van het zeilen leren. We focussen ons op de technieken die nodig zijn om veilig te zeilen, waaronder het beheersen van het zeilen en het sturen van het schip. We begeleiden onze leerlingen ook bij het navigeren langs de kust en het gebruik van GPS-systemen.

Onze ervaren instructeurs bieden individuele begeleiding en begeleiding in kleine groepen om onze leerlingen te helpen hun doelstellingen te bereiken. Bij Zeilschool Pean leren de kinderen niet alleen de technieken van het zeilen, maar ook hoe ze goed om kunnen gaan met de omstandigheden van de zee. Onze zeilcursus CWO biedt kinderen een unieke kans om nieuwe vaardigheden te leren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Kom naar Zeilschool Pean om je kind te laten genieten van een unieke en onvergetelijke zeilcursus CWO, gericht op kinderen van 8-12 jaar. Laat ze de prachtige Friese kust ervaren, terwijl ze de technieken van het zeilen leren. Zeilschool Pean biedt een veilige, prettige en plezierige omgeving voor kinderen om met zeilen te beginnen en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Q1: Wat is een zeilcursus CWO?
A1: Een zeilcursus CWO is een erkende zeilopleiding door de Centrale Watersport Opleiding. De cursus bestaat uit theorie, praktijkonderdelen en examens.

Q2: Wat leer je tijdens een zeilcursus CWO?
A2: Tijdens een zeilcursus CWO leer je hoe je een boot veilig kunt besturen, zoals het manoeuvreren en navigeren van een boot. Ook leer je hoe je de technische componenten van een boot kunt bedienen.

Q3: Is een zeilcursus CWO verplicht?
A3: Nee, een zeilcursus CWO is niet verplicht, maar het is wel aanbevolen als je wilt leren hoe je een boot veilig kunt besturen.

Q4: Wat zijn de kosten van een zeilcursus CWO?
A4: De kosten van een zeilcursus CWO verschillen per locatie, maar de meeste cursussen kosten ongeveer €300-€500.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident