Kosten Zeilcursus | Alles over de prijs van een Zeilcursus

26 oktober 2022

Kosten Zeilcursus bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan voorop. Wil jij of je kinderen leren zeilen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Maar wat zijn de kosten van een zeilcursus bij Zeilschool Pean?

Kosten Zeilcursus voor Kinderen

De kosten voor een zeilcursus bij Zeilschool Pean hangen af van de leeftijd van het kind. Voor kinderen van 8-12 jaar betaal je € 125,- voor een week zeilen. Kinderen van 13-18 jaar betalen € 150,- per week. Daarnaast zijn er nog extra kosten voor het huren van een zeilpak en een slaapzak.

Kosten Zeilcursus voor Volwassenen

Ook volwassenen kunnen bij Zeilschool Pean terecht voor een zeilcursus. De kosten voor een week zeilen bedragen € 175,-. Daarnaast gelden dezelfde extra kosten voor het huren van een zeilpak en een slaapzak.

Kortingen op de Kosten van een Zeilcursus

Zeilschool Pean biedt kortingen aan voor kinderen die voor het tweede jaar of langer op zeilkamp gaan. Ook krijgen broers en zussen korting op hun zeilcursus. Voor meer informatie over de kortingen kun je hier terecht.

Wil jij of je kinderen leren zeilen bij Zeilschool Pean? Kijk dan hier voor meer informatie over de kosten van een zeilcursus en boek direct jouw zeilkamp!

1. Wat kost een zeilcursus?
Antwoord: De kosten van een zeilcursus kunnen variëren, afhankelijk van de duur, de locatie en de aanbieder.

2. Waar kan ik een zeilcursus volgen?
Antwoord: Er zijn veel verschillende plekken waar je een zeilcursus kunt volgen, zoals bij een watersportvereniging, een zeilschool of een zeilkamp.

3. Wat leer ik tijdens een zeilcursus?
Antwoord: Tijdens een zeilcursus leer je onder andere de basisprincipes van het zeilen, zoals het bedienen van het roer en het gebruik van de zeilen. Ook leer je de veiligheidsregels, navigatie- en communicatievaardigheden en het onderhouden van een zeilschip.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident