“Leer Zeilles met Kinderen | Veilig en Uitdagend | Kids-Zeilles.nl”

15 december 2022

Zeilles voor kinderen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. Onze zeilschool is gevestigd in Friesland, direct aan open vaarwater. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Zeilschool Pean staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Onze ervaren instructeurs staan garant voor een veilige en leerzame zeilervaring. We maken gebruik van de beste zeilboten en materiaal, zodat kinderen op een veilige manier kunnen leren zeilen.

Zeilkampen voor kinderen

Tijdens onze zeilkampen staat plezier bovenaan. We bieden een uitdagend programma met leuke activiteiten, zoals kanoën, zwemmen, vissen, kampvuren en nog veel meer. Daarnaast leren kinderen tijdens onze zeilkampen de basisbeginselen van het zeilen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze zeilschool en de mogelijkheden voor kinderen? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website.

Kom zeilen bij Zeilschool Pean

Kom je kinderen leren zeilen bij Zeilschool Pean! Neem contact met ons op of schrijf je kinderen direct in voor een leerzame en plezierige zeilervaring.

1. Wat zijn de voordelen van zeilles voor kinderen?
Zeilles biedt kinderen de kans om hun vaardigheden in teamwerk, zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en probleemoplossend denken te verbeteren. Het leert ze ook omgaan met hun emoties en om te gaan met de uitdagingen die ze tegenkomen.

2. Wat heb je nodig om te zeilen met kinderen?
Om te zeilen met kinderen heb je een boot, zeilen, een anker, een reddingsvest, een zwemvest en een stuurwiel nodig. Daarnaast is het ook belangrijk dat je goed op de weersomstandigheden let en dat je de juiste kleding draagt.

3. Wat zijn de veiligheidsmaatregelen die je moet nemen voordat je met kinderen gaat zeilen?
Voordat je met kinderen gaat zeilen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen worden genomen. De kinderen moeten altijd een reddingsvest dragen, er moet een goede communicatie zijn tussen de kinderen en de begeleiders, en er moeten duidelijke afspraken worden gemaakt over wat er moet gebeuren als er iets misgaat.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident