Leerstrategieëntest op Pean Hiswa-stand

1 maart 2018

De HISWA-RAI watersportbeurs is van 7 t/m 11 maart in Amsterdam. Het innovatielab staat in de centrale hal. 

Natuurlijk zijn we erg blij en trots op deze mooie plek op de grootste indoorboatshow van Nederland. We sturen u als Peanbezoeker daarom graag gratis twee  entreekaarten toe (zo lang de voorraad strekt). Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw aanmelding hieronder aan ons doorgeven:

 

Innovatiehal
Naast het innovatieplatfom, vindt u in hal nummer 6 van de beurs ook een mainstage, startupplein en product & hebbeding van het jaar. 

Schoolzeilkampen
Pean heeft verschillende zeilkampen ontwikkeld waarin je eigen ontwikkeling en het leren voor school met zeilen wordt gecombineerd. Gekoppeld aan een bepaalde periode van het schooljaar, trainen we in herfst, kerst of voorjaar  studievaardigheden, leerstrategieën of werken we aan de inhoudelijke eindsprint van bijvoorbeeld de bèta-vakken. Het zeilen of leren zeilen dient bij al deze schoolzeilkampen als oefening voor de vaardigheden op school. Met deze kampen sluiten we aan bij de maatschappelijke trend dat persoonlijke ontwikkeling van steeds groter belang is. Onze kampen zijn gebaseerd op het avontuurlijk leren. De inhoud verzorgen we met eerstegraads docenten i.s.m. stichting ’t Wylde Leren

 

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident