“Leuke Schoolreis voor Vmbo 2 | Schoolreizen voor Groep 8”

2 september 2022

Schoolreis vmbo 2 bij Zeilschool Pean

Een schoolreis vmbo 2 bij Zeilschool Pean is de ideale manier om te genieten van een onvergetelijke ervaring. Onze accommodatie is gelegen midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen leerlingen verschillende watersportactiviteiten beoefenen, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën.

Een compleet watersport programma

Bij Zeilschool Pean bieden we een compleet watersport programma voor schoolreizen vmbo 2. Onze ervaren instructeurs staan klaar om leerlingen te begeleiden bij het beoefenen van de verschillende activiteiten. We bieden ook verschillende arrangementen aan, waaronder een dagarrangement, een midweekarrangement en een weekendarrangement.

Uitstekende maaltijden

Naast het watersportprogramma bieden we ook uitstekende maaltijden aan. We verzorgen heerlijke ontbijtjes, lunches en 3-gangen diners, zodat leerlingen de hele dag door een volle maag hebben. Onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten en zijn afgestemd op de leeftijd en de persoonlijke voorkeuren van de leerlingen.

Ontzorgen van scholen

Bij Zeilschool Pean ontzorgen we scholen door een volledig verzorgde schoolreis vmbo 2. We bieden een compleet watersportprogramma, uitstekende maaltijden en een prachtige locatie. Onze ervaren instructeurs staan klaar om leerlingen te begeleiden bij het beoefenen van de verschillende activiteiten.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis vmbo 2

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke schoolreis vmbo 2. Onze accommodatie is gelegen midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen leerlingen verschillende watersportactiviteiten beoefenen, zoals zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze schoolreizen vmbo 2? Neem dan

1. Waar gaat de schoolreis van vmbo 2 naartoe?
Antwoord: De schoolreis van vmbo 2 gaat naar een bestemming naar keuze van de school.

2. Wanneer is de schoolreis van vmbo 2?
Antwoord: De schoolreis van vmbo 2 is meestal in het voorjaar, maar de precieze datum is afhankelijk van de school.

3. Wat kost de schoolreis van vmbo 2?
Antwoord: De kosten van de schoolreis van vmbo 2 verschillen per school en bestemming.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident