Live online zeilles vanaf zeilschool Pean

17 maart 2020

Om kinderen alvast voor te bereiden op de zeilles die deze zomer gaat komen bieden wij vanaf komende morgen live online zeillessen aan. Steeds in blokken van ongeveer een uur worden live zeil lessen aangeboden aan kinderen in verschillende doelgroepen. LET OP we beginnen morgen al. Direct aanmelden voor je verder leest kan hier

Veel kinderen zitten thuis, wat kun je dan beter doen, dan alvast voorbereiden op je zeilkamp. Ook kinderen die een zeilkamp of zeilles overwegen is dit een mooie manier om alvast een kennis te maken met zeilen. De lessen worden live vanaf zeilschool  Pean gegeven door 2 ervaren instructeurs. De lessen zijn voor iedereen die interesse heeft gratis toegankelijk. Je kunt tijdens de les vragen stellen aan de instructeurs.

De eerste geplande lessen zijn:

Woensdag 18 maart om 15.00: Hoe begin met ik zeilen in de optimist?
Geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. Een introductie les voor het zeilen in de optimist, met o.a. het optuigen, waar zit ik in de boot en tips om thuis te oefenen.

Download hier de Instructies online zeilles voor de eerste les.

Donderdag 19 maart om 15:00: Hoe begin ik met zeilen in de laser Pico?
Geschikt voor kinderen van 12-17 jaar. Een introductie in zeilen in de laser Pico met o.a. hoe tuig ik de boot op, welke onderdelen heeft de boot, waar zit ik in de boot  en hoe ga ik overstag.

Aanmelden voor de lessen kan hier. We sturen dan een mail en een Whatsapp 15 min voordat de les begint.
Meld je ook aan als interesse hebt voor andere lessen we gaan komende week het programma verder uitbreiden.

BELANGRIJK: Als je berichten omtrent deze zeilles en de komende per Whatsapp van ons wil ontvangen, sla dan ons telefoonnummer (0566-63-1392) op je in je telefoon. We gebruiken hiervoor Whatsapp verzendlijsten die je alleen ontvangt als ons nummer in je telefoon is opgeslagen.

Direct de les volgen dat kan hier. (actief 15 min voordat de les begint)

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident