Roerblad #11 Een nieuw zeiljaar

Vaste lezers weten dat we het laatste nummer van het Roerblad in 2019 de Overwintereditie hebben genoemd, met tips om in de wachttijd voor het buitenseizoen toch lekker actief te blijven. Hoe kunnen we dat begin 2020 nou logischer opvolgen dan met een Roerblad dat in het teken staat van dat nieuwe jaar? Met andere woorden, door samen vooruit te blikken op het komende seizoen?

Dat doen we onder meer door zeilen nog eens in de spotlight te zetten. Door je te vertellen wat zeilen nou zo leuk maakt, wat de (vele) voordelen zijn van deze watersport als hobby (de 7 redenen waarom alle kinderen zouden moeten zeilen), en hoe ook jij eenvoudig een zeilkamp kunt boeken.

Ook hebben we de rollen in het Roerblad een keer omgedraaid. In de voorgaande edities las je steeds artikelen van Femke Zijlstra, een van onze instructrices. In dit nummer hebben we Femke zelf geïnterviewd over hoe zij bij Pean terechtgekomen is, en natuurlijk over het hoe en waarom van haar rol op de zeilschool.

Ook is er natuurlijk weer aandacht voor onze terugkerende rubrieken, waarbij we onder meer weer een type boot uitlichten: de RS Tera.

Schrijf je in voor het Roerblad en ontvang het Roerblad als eerste in je mail. Na aanmelding heb je toegang tot alle voorgaande edities.

Roerblad #11 een nieuw zeiljaar

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident