Roerblad #12: Olympische editie

Living the dream

Nederland en zeilen gaan hand in hand, en het is dan ook ondenkbaar dat ons land niet aanwezig is op de olympische spelen in Tokyo. Nederland staat als zeilland hoog aangeschreven, de sporters zetten alles op alles om hun ticket naar het ultieme doel te kunnen bemachtigen.

In deze editie van het Roerblad richten wij ons op alle Olympisch gerelateerde items binnen het zeilen. Living the dream staat voor het ultieme doel van menig sportman en sportvrouw. We kijken naar de boot met een grote reputatie op de Olympische Spelen én bij Zeilschool Pean, sneller vooruit gaan tijdens windsurfen hoe doe je dat? Introductie van onze Olympische zeil atleten, Lessen in wedstrijdzeilen om de basics te leren van seinen en vlaggen, met als klap op de vuurpijl een interview met Kiran Badloe en zijn road tot Tokyo in 2020 (2021)!

Dit blad is gemaakt door studenten voor Zeilschool Pean. Pean is de ideale locatie in het mooie Friesland voor een schoolkamp, zeilkamp, bedrijfsuitje of gewoon een weekendje weg. Alles is mogelijk bij Pean in Akkrum.

Geniet van deze editie, keep dreaming!

Meld je hier aan, en krijg toegang tot deze én alle voorgaande roerbladen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident