Marleen van bijzonder plekje op Pean-buiten!

4 februari 2022

Vorige week was Marleen van Bijzonder Plekje bij ons te gast, en dat was super gezellig! Marleen heeft een artikel geschreven over haar verblijf op haar website.

Ze schreef het volgende…

“Ik heb mijn wekker vroeg gezet om de overgang van nacht naar dag te bewonderen aan de waterkant. Met een kopje koffie van Wakuli in mijn hand staar ik vanuit Waterlodge Reidhintsje over het spiegelgladde water van de Wijde EE. Een paar vroege vogels, Waterkipjes, trekken de eerste sporen in het water. Kleine golfjes bereiken kabbelend het riet. Een tweetal hazen huppelt voorbij. Ganzen gakken in de lucht, op de vlucht naar warmere oorden of juist intens gelukkig op dit bijzondere plekje in Friesland te zijn? Ik ga uit van het laatste, mijn eigen gevoel projecterend op alles en iedereen om me heen hier bij Pean-buiten.”

Klinkt goed, toch?!

Lees het volledige artikel >

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident