MBO Kampen: Kies je Opleiding bij ROC Flevoland!

21 augustus 2022

Kamp mbo bij Zeilschool Pean

Kampen voor mbo-studenten zijn een leuke en leerzame manier om de schoolvakanties door te brengen. Bij Zeilschool Pean bieden wij een unieke mogelijkheid om een kamp te organiseren voor mbo-studenten. Onze locatie is midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen mbo-studenten genieten van een volledig watersportprogramma, waaronder zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën.

Activiteiten tijdens het kamp

Tijdens het kamp bieden wij een breed scala aan activiteiten aan. Naast het watersportprogramma bieden we ook diverse andere activiteiten, zoals klimmen, abseilen, kajakken, mountainbiken en nog veel meer. Daarnaast bieden we ook een uitgebreid maaltijdenprogramma, waaronder ontbijt, lunch en een 3-gangen diner.

Uitstekende faciliteiten

Bij Zeilschool Pean bieden we uitstekende faciliteiten voor mbo-studenten. We hebben een comfortabele slaapzaal, een gezellige eetzaal en een ruime recreatieruimte. Daarnaast bieden we ook een professionele begeleiding door onze ervaren instructeurs.

Kampen voor mbo-studenten

Kampen voor mbo-studenten zijn een leuke en leerzame manier om de schoolvakanties door te brengen. Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke kans om een kamp te organiseren voor mbo-studenten. Onze locatie is midden in de natuur, omgeven door weilanden en water. Hier kunnen mbo-studenten genieten van een volledig watersportprogramma, waaronder zeilen, kanovaren, fietsen, speurtochten en waterskiën.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring! Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw kamp te boeken!

1. Wat is een kamp mbo?
Antwoord: Een kamp mbo is een korte, intensieve vorm van leren waarbij studenten die een mbo-opleiding volgen de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden in een korte tijd te verbeteren.

2. Waarom zou ik een kamp mbo volgen?
Antwoord: Door een kamp mbo te volgen kun je je kennis en vaardigheden in een korte tijd verbeteren. Je kunt ook nieuwe vaardigheden leren die je in je toekomstige carrière kunnen helpen.

3. Wat kun je verwachten van een kamp mbo?
Antwoord: Je kunt verwachten dat je in korte tijd veel kennis en vaardigheden kunt opdoen. Je krijgt ook de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van praktische oefeningen en interactieve activiteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident