Meevaren Sneekweek houten valk

28 juni 2018

Met een houten Pean-valk een dag meedoen aan de Sneekweek. Een geweldige wedstrijdervaring tijdens het grootste wedstrijdzeilevement op binnenwater ter wereld! Pean vaart dit jaar tijdens de zeilschoolweken o.a. ook in originele houten valken. Die moeten natuurlijk gebruikt worden waarvoor ze primair bedoeld zijn: wedstrijdvaren. Daarom bieden we jou de kans om een dag mee te doen aan de Sneekweek. Dit alles onder begeleiding van een ervaren Sneekweek-schipper en CWO-instructeur. 

De houten valkenklasse is één van de grootste klassendie meeoet aan de Sneekweek. Het niveau in de klasse is hoog en het wordt gezien als één van de toonaangevende startgroepen. De Sneekweek is het van 4 t/m 9 augustus 2018.

Iedere dag kunnen er twee mensen mee in de Pean-wedstrijdboot. Je komt aan bij het pontje naar het Sneker starteiland en vanaf daar neemt onze schipper je een dag lang mee in dit geweldige evement. Door mee te doen leer je heel veel over het wedstrijdzeilen en krijg je een uitstekend beeld van waarom wedstrijdzeilen voor jou leuk kan zijn. 

Doordat de wedstrijden goed zijn te volgen vanaf het starteiland is de Sneekweek ook aantrekkelijk voor publiek. Je ouders, grootouders of ooms en tantes zullen zich goed vermaken op het eiland en hebben een uitstekend zicht op de start en finish van jouw wedstrijd! 

Jouw dagprogramma* ziet er als volgt uit:

9:00 aankomst starteiland
9:15 varen, boot en bemanning leren kennen.
10:30 pauze op het starteiland en wedstrijbaan bekijken|
11:00 wedstrijdbaan verkennen en snelste route ondekken door toekijken bij andere wedstrijd klassen
12:30 start eigen valkwedstrijd
14:30 finish 
15:15 aan wal en boot opruimen
15:45 nabespreken (en dagprijs ophalen?)
16:30 weer naar huis

 *  dit programma is afhankelijk is van het wedstrijdschema tijdens de Sneekweek, dus tijden kunnen aangepast worden

 Wil je deelnemen? Schrijf je dan hier in.

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident