Nationaal watersportdiploma bij Pean

22 maart 2024

Zeilschool Pean is één van de acht initiatiefnemers van het NWD. Zeilschool Pean geeft vanaf dit moment alleen nog het Nationaal Watersportdiploma uit. De directeur van Zeilschool Pean is Wytse Buis. Als medeoprichter van het NWD oefent hij ook de bestuursrol uit als secretaris van de vereniging Nationaal Watersportdiploma: “Deze stap markeert een nieuw tijdperk voor Zeilschool Pean en het hele watersportlandschap. Zeilschool Pean vierde afgelopen jaar haar 55 jarig bestaan en is altijd een koploper geweest in watersportopleidingen. Zeilschool Pean is nog betrokken geweest bij de oprichting van het CWO, maar is tot de conclusie gekomen dat het nu noodzakelijk is om afscheid van het CWO te nemen.

Met het NWD kan Zeilschool Pean verder verzekeren dat we onze cursisten de best mogelijke ervaring kunnen geven zowel op het water als op onze prachtige locatie. Het NWD is het resultaat van intensieve samenwerking en de gedeelde visie dat de tijd rijp is voor vernieuwing, professionalisering en een hogere lat binnen de watersport. Mede ingegeven door de lessen die de afgelopen jaren zijn getrokken in andere sectoren. De ‘veilig, leuk en leerzaam’ visie van Zeilschool Pean sluit naadloos aan bij het Nationaal Waterportdiploma.

Het Nationaal Watersportdiploma heeft dezelfde accreditaties en licenties als het CWO, voor huidige diploma’s, boekingen en vervolgcursussen blijft de werkwijze gelijk. Kom jij dit vaarseizoen ook nieuwe vrienden maken en jouw eerste Nationaal Watersportdiploma halen bij Zeilschool Pean?”

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident