Nieuw: de avondzeilcursus

1 december 2018

Die fantastische zeilschoolweken die de kinderen hebben op zeilschool Pean werkt aanstekelijk voor iedereen; steeds vaker krijgen we de vraag of een volwassene ook mee kan op een zeilkamp. Al jarenlang biedt Pean hiervoor een meerdaagse zeilcursus in het voorseizoen. Toch hebben we besloten om het afgelopen jaar ook een andere mogelijkheid aan te bieden: de avondzeilcursus op een doordeweekse avond.
Een grote groep enthousiaste mensen kwamen in het voorjaar wekelijks bij elkaar om het zeilen onder de knie te krijgen. Er werd gestart met het behalen van de CWO’s in valken, maar ook werd er voor gekozen om voor het eerst in een pico stappen. Het bleek een groot succes te zijn!

Boek hier de avondzeilcursus!

Na dit grote succes van afgelopen jaar zullen we ook in 2019 de avondzeilcursus aanbieden op Pean. In april en mei biedt Pean series van vijf avondlessen voor volwassenen. Je kan kiezen uit een maandag- dinsdag- of woensdagavond in de valk, pico of je kan kiezen voor (leren) windsurfen.
We horen van mensen dat zij al jaren een zeilboot voor het huis hebben liggen, maar eigenlijk niet zelfstandig het water op durven gaan. We horen van iemand die al jarenlang droomt van het varen over de Friese meren, maar geen ervaring heeft met een zeilboot. Of we spreken mensen die aangeven dat ze graag nog beter willen leren zeilen, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Bij Pean bieden we de cursus aan op alle gevraagde niveaus! Daarnaast is het een ontzettend leuke avondactiviteit waarbij je nieuwe mensen leert kennen en lekker na het werk nog kan genieten van de avondzon op het water. Even bijkomen tijdens een drukke werkweek kan eigenlijk niet beter!

De avondcursus start om 18:30u en eindigt als de zon onder gaat (of om 21:30u). De cursus wordt afgetrapt met een theorie-avond waarbij ook de kennismaking met de groep een belangrijk onderdeel is. Daarom beginnen we de eerste avond met een gezamenlijk diner op de zeilschool. Vervolgens zal je wekelijks in een kleiner groepje het water opgaan samen met een instructeur.

Wil jij ook (beter) leren zeilen? Boek dan nu alvast voor 2019!

 

Avondzeilen

 

Boek hier de avondzeilcursus!

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident