Nieuwe voorzitter marketinggroep Hiswa zeilscholen

13 oktober 2011

De marketinggroep van de bij de Hiswa aangesloten zeil- en vaarscholen heeft een nieuwe voorzitter. Per 27 januari heeft Erik Jeuring van zeilschool de Randmeren het roer overgenomen van Christophe Meijer van Zeilschool Pean.

De marketinggroep van de zeilscholen heeft de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd. De 31 aangesloten zeilscholen hebben zelf een marketingbudget. Daarmee promoot de groep het vertrouwd zaken doen en het veilig zeilles krijgen bij Hiswa aangesloten CWO-zeilscholen. Deze vorm van samenwerking is uniek en maakt de aangesloten bedrijven sterk.

Onder Meijers leiding is in samenwerking met de branchevereniging een collectieve website www.zeilschoolvaarschool.nl gebouwd. Daar kan de consument een keuze maken uit alle Hiswa-zeil- en vaarscholen. Meijer: “In een steeds digitaler wordende wereld is het soms lastig voor de consument om de juiste keuze te maken tussen de, zeg maar, beunhazen en kwaliteitsbedrijven. Het is onze taak om de mensen de juiste informatie te geven zodat ze geen kat-in-de-zak kopen.”

Erik Jeuring staat met zijn team voor nieuwe uitdagingen. Er wordt gewerkt aan en compleet online boekingssysteem zonder winstoogmerk. Daarnaast zijn er plannen voor een landelijke inzet bij evenementen.

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident