Nieuwe website Pean

16 november 2018

Sinds deze week heeft Pean een nieuwe website en wij zijn trots op het resultaat! Het nieuwe design biedt meer mogelijkheden om de beleving van Pean weer te geven en de bezoeker snel en overzichtelijk te voorzien van alle benodigde informatie.

Bijna een jaar geleden besloten we om met Convident in Groningen te gaan werken aan een complete nieuwe vormgeving en opbouw van onze website. Uit de feedback van onze bezoekers bleek dat er veel waardering is voor de inhoudelijke informatie op onze website. Maar het design raakte verouderd. Bovendien konden we nieuwe producten niet echt een juiste plaats geven in de oude website-structuur.

Opmaak en techniek is één, maar mooi beeldmateriaal maakt het af. In samenwerking met het bedrijf Maarten Films hebben we geprobeerd zowel de ligging van Pean als de ervaring in de verschillende boottypen sprekend in beeld te brengen. Maarten Slooves is naast een uitstekende producent ook een goede zeiler. Hij kon onze wensen dus uitstekend verbeelden. Bekijk het resultaat op onze website onder het kopje ’boottypen’.

Binnen ons eigen Pean-team gaat veel dank uit naar Yvonne Hofmeester. Zonder haar stond de nieuwe website nog op losse schroeven. Zij heeft het hele proces begeleid. Wat ons betreft mag het eindresultaat er zijn: een informatieve en aangename website waarop alle benodigde informatie helder en overzichtelijk wordt aangeboden. Wordt u al nieuwsgierig? Ga dan snel naar: www.pean.nl.

Natuurlijk staan we open voor feedback. Komt u nog foutjes tegen of heeft u suggesties voor verbeteringen, dan horen we het graag! Pean blijft in ontwikkeling en daarmee ook de website.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident