Het gastenboek van zeilschool Pean
* e-mailadres is niet zichtbaar op website


Racties (63)

 1. Groep Nijenhuis:
  04 Oct 2017

  Het was een gezellige en erg geslaagde familiedag.
  Maar dat kwam zeker ook door jullie enorme gastvrijheid en prachtige locatie. Onze kinderen konden weer knallen in jullie Laser Pico's voor een middag.
  Kortom helemaal Top!

 2. Skates 4 air:
  25 Sep 2017

  Wij als TeamSkate4Air hebben met veel plezier gebruik mogen maken van uw accommodatie, het verblijf was erg prettig, alles was prima in orde en we hebben geen minpunten kunnen ontdekken.
  Ook willen we u bedanken voor het mogen verblijven in het grote huis wat misschien niet gebruikelijk is, maar wel erg prettig.

  Bedankt en tot een volgende keer!

 3. Luca - Trainer:
  15 Sep 2017

  Ik wil je bij deze heel erg bedanken voor ons perfecte verblijf van afgelopen weekend.

  Dankzij jouw flexibele houding hebben we er een perfect weekend van kunnen maken!

  Groet, L. van Dijk
  Trainer Schaatsacademie Utrecht

 4. Waldorfschule:
  22 May 2017

  Ik wilde jullie bij Pean even laten weten dat wij terugkijken op een heel geslaagde zeilweek. De kinderen waren enthousiast en de begeleiding ook allemaal. We hopen dat het van jullie kant ook naar tevredenheid is verlopen. Het was niet voor iedereen altijd makkelijk met de taal, maar al met al is het goed gelukt.
  Wij als begeleiding hopen dat de volgende 6de klas op ons advies ook bij Pean gaat zeilen volgend jaar. Met de mogelijkheid dat het een traditie wordt! Heel veel dank!

 5. Zeilmaatje:
  19 Feb 2017

  Zeilmaatje is je nieuwe -musthave- zeilers portaal.

  Zeilforum.
  Hier kun je niet alleen een zeilmaatje vinden, maar ook al je vragen en opmerkingen rondom het zeilen kwijt.
  Bovendien kun je allerlei zeil-onderwerpen lanceren op het ZeilForum.

  http://zeilmaatje.nl

 6. Nijmegen Black Eagles:
  09 Jan 2017

  We hebben hier mogen verblijven tijdens onze teambuildingsweekend. En het is ons allemaal heel goed bevallen, de klantenservice en communicatie vooraf was prima geregeld!

  Beter kan bijna niet ;)

 7. Groep Ten Cate:
  14 Dec 2016

  Met een kleine groep (9 man) hebben we de begane grond van de Berch gehuurd. De accommodatie is erg gezellig ingericht met een ruime keuken en mooie zithoek.
  Sterke punten:
  - fijn contact
  - gezellige inrichting
  - mooi uitzicht
  - ruime keuken
  - muziekinstallatie en wifi
  - degelijke bedden!

 8. Martijn:
  20 Oct 2016

  Wij hebben een voortreffelijk weekend gehad in het voorhuis. We erg hebben daarnaast erggenoten van de sloep op zaterdag. Wij zullen deze accomodatie dan ook zeker in ons achterhoofd houden voor een volgend weekend

 9. Fam. Voskuilen:
  06 Jun 2016

  Hallo Natasja, Onze familiedag was helemaal geslaagd. Iedereen heeft ontzettend genoten. Het was ook ideaal zeilweer, het kon niet beter. Ook over de schippers waren zij allemaal enthousiast. Folkert met zijn Praam kunnen we aanbevelen, die doet het leuk en is enthousiast.
  De lunch was heerlijk en is helemaal opgegaan, ze hadden trek gekregen van de buitenlucht.
  Verder vonden we de ongedwongen organisatie ook fijn.

 10. Mirjam:
  16 Mar 2016

  Het Was Weer Dik Voor Elkaar. We hebben genoten van het voorhuis! Bedankt voor de goede zorgen. Tot de volgende keer. Groetjes Mirjam

 11. Matthijs v/d Veen:
  13 Jul 2015

  Ik heb de eerste week van de zomervakantie bij Pean gezeild. Dit was mijn 3de keer. Ik vond Pean al leuk maar iedere keer dat ik er weer kom vind ik het iedere keer weer leuker. De instructeurs zijn aardig, je leert veel en het eten is lekker. En zo zijn er nog veel meer hele leuke en goede dingen aan Pean. Kortom een hele leuke week!

 12. CLV Sportklas:
  06 Jul 2015

  Fantastisch kamp gehad! Mooie accommodatie met voldoende binnenruimte, verschillende veldjes en prima kamers! Drie fantastische dagen gehad!

 13. Nynke:
  29 Jun 2015

  Bedankt, wij hebben het allemaal zeer naar onze zin gehad en de accommodatie was ook leuk en gezellig. De verse veldbloemen op de tafels bij binnenkomst waren een leuk welkom!

 14. Janke Ybema:
  23 Jun 2015

  Bij Pean heeft onze dochter (7 jaar) haar eerste zelfstandige zeemijlen gevaren. Zij kwam enthousiast thuis: leuke instructeur, lekker eten, veel gezelligheid en gelachen én oh ja: ze heeft echt goed leren zeilen! Zij corrigeert nu zelfs haar ouders tijdens hun zeiltochten ;-)

 15. Fam. Blaauw:
  22 Jun 2015

  Hoi zeilschool Pean,

  Vrijdagavond had ik nog een huilend kind in z'n bed, hoe anders was het vanavond.
  Pieter kwam vol verhalen thuis, met als hoogtepunt de bezoekjes aan de eilandjes waar ze volgens eigen zeggen een zeldzame rups hebben gevonden en wormpjes hebben gegeten omdat ze moesten overleven.
  Treske heeft heel goed in de gaten gehad hoe ze dit groepje jongens moest motiveren. Dat zijn de gouden instructeurs!
  En volgens mij vond ie ondertussen het zeilen nog stiekem leuk ook.
  Top!

 16. Dhr. Schipstra:
  19 Jun 2015

  Hoi Natasja en Yvonne,

  Het weekend was geweldig, mede dankzij jullie easy-going attitude en de goeie & gezellige instructeurs. Jammer van de knut-aanval, maar verder hebben we ons uitstekend vermaakt.
  We komen volgend jaar weer!

  Groetjes van de 6 heren uit het voorhuis van Pean

 17. Henk:
  05 Jun 2015

  Hallo Natasja,

  Graag wil ik jullie nog even hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de goede verzorging van ons zeilfeestje met ons personeel. De wind heeft ervoor gezorgd dat er nog lang over nagepraat is!
  Maar iedereen heeft iets meegemaakt, geen saaie middag dus, en men was erg positief.

  Bedankt en misschien tot volgend jaar!
  Vriendelijke groet,
  Henk

 18. Sandra:
  19 May 2015

  Hello Natasja,
  We had a very nice weekend and we enjoyed wind, water and the two little cats!
  Viele Grüße aus Frankfurt,
  Sandra

 19. Suzan:
  04 May 2015

  We hebben genoten van het weekendje weg op jullie mooie locatie.
  Groetjes Suzan en vriendinnen

 20. Jaap Kooistra:
  30 Oct 2014

  Beste Natasja en Christophe,
  Helaas heb ik jullie niet meer getroffen bij ons vertrek 21 oktober rond de klok van 12.30 uur. We hebben gisteravond gelijk het schaatskamp geëvalueerd.
  Een kleine terugkoppeling van zowel begeleiding/ouders en natuurlijk de kinderen:
  Fantastische slaapvertrekken, heerlijke bedden. Prachtige keuken. Ideale verblijfsruimte (Jister). Mooi en spannend eiland….;)), Prachtige verhalen van de Boer etc. etc.
  Kortom: het Olympisch schaatskamp is meer dan geslaagd. We zullen Pean zeker niet vergeten (sommigen spreken het zelfs al goed uit…!) en zullen ongetwijfeld weer een keer terugkomen.

 21. Cees Brouwer:
  06 Oct 2014

  Met onze familie van 8 personen hebben we een fantastisch weekend gehad, een ruim huis met een heerlijk grote, goed ingerichte keuken, unieke ligging en op praktische afstand voor het bezoeken van de omgeving (Leeuwarden, Franeker, Terherne, De Alde Faenen). Genoeg privacy voor iedereen in huis, afgescheiden huis en tuin. Als het weer meewerkt, zoals in dit weekend in oktober, is het voor het huis heerlijk genieten van de bootjes die voor langs komen. Kortom: een aanrader!

 22. Walter de Bruijn:
  18 Aug 2014

  Michael (11) heeft een fantastische tijd gehad op Pean. Er wordt hier niet alleen gezeild, maar de kinderen worden ‘s avonds ook bezig gehouden met leuke spelletjes. Michael kent nu ook vele Nederlandse liedjes en wil graag volgend jaar weer terugkomen. Hij woont niet in Nederland dus het was een beetje spannend voor hem, maar een paar weken later heeft ie nog steeds verhalen over het kamp! - Walter De Bruijn, Londen “

 23. Sebastiaan Saelman:
  18 Aug 2014

  Wow!! Wat was week 32 weer geweldig net als de vorige 2 jaar. Weer lekker geknald en kan niet wachten tot volgend jaar!!!

 24. H.veenstra:
  14 Aug 2014

  Helaas bleek het zeilen na twee dagen niks voor onze jongens en waren ze niet meer in de boot te krijgen , dus moesten we afscheid nemen van de prachtige zeilschool de Pean, erg jammer en gezegd, we zijn erg coulant behandeld, super. H.

 25. mevr Teunissen:
  11 Aug 2014

  Een geweldige week 31 heel chill gezeild met als eind resultaat KB1,met dank aan instructeur Kees.
  Volgend jaar zeker weer van de partij.
  groet en tot ziens

 26. Walter de Bruin:
  07 Aug 2014

  Michael (11) heeft een fantastische tijd gehad op Pean. Er wordt hier niet alleen gezeild, maar de kinderen worden ‘s avonds ook bezig gehouden met leuke spelletjes. Michael kent nu ook vele Nederlandse liedjes en wil graag volgend jaar weer terugkomen. Hij woont niet in Nederland dus het was een beetje spannend voor hem, maar een paar weken later heeft ie nog steeds verhalen over het kamp! - Walter De Bruijn, Londen

 27. Fam. Tillema:
  01 Aug 2014

  Op het allerlaatste moment gekozen voor Zeilschool Pean voor onze dochter van 10 jaar. Het had niet beter kunnen zijn! Ze vond het spannend om helemaal alleen (zonder grote zus of vriendinnetje) op kamp te gaan en dan ook nog voor het eerst zeilen. Tussentijds konden wij aan de heerlijke foto's (zo'n goed idee om dat te doen en zo leuk uitgevoerd) al zien dat ze een geweldige week had en bij terugkomst bleek dat ook. We hebben haar zelden zo ongelooflijk enthousiast gezien en gehoord! Ze vond niet alleen het zeilen fantastisch, uit haar verhalen bleek ook dat het met een super enthousiast en vrolijk team is gelukt een echt warm groepsgevoel te creëren. Aan haar verhalen konden we daarnaast ook horen dat ze goed de basis van het zeilen heeft geleerd. Al met al... voor wie nog twijfelt: DOEN!!! Onze dochter verheugt zich er nu al op om volgend jaar terug te komen. Bedankt voor jullie goede zorgen en heel graag tot volgend jaar.

 28. Renée Rosenboom:
  21 Jul 2014

  Zoon Emile heeft intens genoten van een week zeilen bij Pean. Leuke jonge leiding, goed geordende organisatie, prima onderlinge sfeer, goed vaarmateriaal. Hij wil zeker volgend jaar weer komen, want Pean biedt veel mogelijkheden qua boten. Dank voor alle goede zorgen! Renée Rosenboom, Bussum

 29. Fam. Hoekstra:
  01 Jul 2014

  Beste Natasja en Christophe,

  Bij deze wil ik je namens ons gezin maar voornamelijk namens Emma bedanken voor de 2 hele leuke weekenden. Onze dochter was best zenuwachtig allebei keren en dat was voor ons als ouders ook af en toe lastig. Ze zat namelijk huilend aan de keukentafel. Echter elke keer als we bij jullie kwamen was het echter gelijk over.

  De manier waarop jullie en jullie instructeurs op de situatie hebben ingespeeld vind ik een groot compliment waard! De instructeurs hebben onze dochter heel erg gestimuleerd en gecomplimenteerd waardoor ze het erg goed deed! Zelfs toen ze er in viel was ze niet verdrietig maar kon ze er om lachen.

  Dus nogmaals dank en complimenten voor jullie bedrijf. Als inwoner van Nes maar ook zeker als raadslid ben ik blij met zulke bedrijven en ondernemers in t dorp, zo goed mogelijk draaien maar wel met een goede balans tussen zakelijk en menselijk!

  Mocht ik in de toekomst nog eens een locatie of zeilschool nodig hebben of iemand anders dan zal ik jullie zeker aanbevelen.

 30. Fam. van der Veen:
  23 Jun 2014

  Hallo Natasja,

  Ik heb niks anders dan lovende woorden gehoord over het feest wat we hadden bij jullie. Vooral de combi van varen en eten doet het goed.
  Het is een goede locatie voor alle leeftijden jeugd, dus zelfs de pubers vonden het een chill feest. Tot snel!

 31. Nick:
  14 Apr 2014

  Na 40 jaar watersportkampen in Friesland hebben wij dan eindelijk Pean ontdekt. We zijn al bij veel accommodaties geweest, dus kunnen we goed vergelijken. Vorige week zijn we 5 dagen in de Berch geweest. Een prima onderkomen maar dat zijn de meeste andere ook. Wat ik een groot pluspunt vind, is de fysieke aanwezigheid van de eigenaren en Yvonne en hun vriendelijke en hulpvaardige omgang met de gasten. Wij kijken nu al uit naar ons volgende verblijf bij jullie!

 32. Fam. Timmer:
  31 Mar 2014

  Hallo Natasja,

  Wij de fam. Timmer hebben dit weekend ontzettend genoten van jullie zeer complete en goed uitgeruste groepsaccommodatie op deze prachtig plek met volop ruimte en vermaak voor groot en klein.

  De kinderen hebben heel veel plezier gehad met de skelter en de ontzettend lieve hond Ella.
  (wat 'n leuke bijkomstigheid zo'n schat van een hond bij je weekend, echt een bonus!)
  Ook 's middags de gehuurde motorboot is erg goed bevallen.
  Kortom het smaakt zeker naar meer en komen graag volgend jaar weer.

  Met hartelijke groet,

  Fam. Timmer

 33. Ton:
  29 Mar 2014

  In januari verbleven we met een sportploeg (14pers) in 1 van de accommodaties (Berch). Reden van ons verblijf was de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en een deel teambuilding.
  Wij vonden dit een prima locatie, een sfeervolle accommodatie met een prima keuken, schone slaapkamers en prima sanitaire voorzieningen.
  Zeker voor herhaling vatbaar!

 34. Robert Heuvelmans:
  06 Mar 2014

  Hoe komen jullie bij Pean uit als keuze voor een zeilschool? Goeie vraag, mijn zoon en een vriend gaan volgend jaar naar de middelbare school en in dat kader mogen ze een week zeilen uitzoeken. Omdat ikzelf in 1996 (!) tijdens Pinksteren ook bij jullie PEAN ben geweest, typte ik dat in. Beiden waren meteen enthousiast over site en ervaringen van anderen, we hebben niet verder gekeken. Dus hopelijk zijn zij net zo gelukkig achteraf als ik nog steeds ben van bijna 20jaar terug....

 35. Jeannette en Jelte:
  23 Feb 2014

  We hebben genoten van het heerlijke gevarieerde eten op de wildproefavond bij Pean. Hulde aan de kok van de Kromme Knillis en aan Christophe en Natasja voor de organisatie en de uitvoering. De fietstocht was een originele aanvulling op een leuke avond.

 36. Jan en Susanne:
  20 Feb 2014

  Zaterdag van een gezellige "wilde", stormachtige avond genoten, wat we ons met een flinke fietstocht verdienen moesten.
  De complimenten !! Super georganiseert !
  Graag volgend jaar weer.

 37. Gurbe en Tineke:
  19 Feb 2014

  In geweldige wyldpriuwerij-jûn!
  Wy hawwe genoaten fan de fytstocht, it wyldmiel en fan "Pean". Alle lof foar elkenien, foar de organisaasje en realisaasje.

 38. Josefine:
  17 Feb 2014

  Wild wordt 'gewild'!

 39. Erick & Renate:
  17 Feb 2014

  Wij hebben ons uitstekend vermaakt! We hebben
  (h)eerlijke streekgerechten gegeten op een unieke locatie.

 40. Hotse:
  17 Feb 2014

  Heerlijke Wild avond gehad.
  Echte aanrader!!!

 41. Heleen en Ymke Hoekstra:
  17 Feb 2014

  Dik yn oarder die wildproeverij.
  Mooie gerechten, mooie omgeving, verrassend geserveerd,erg lekker allemaal.
  Voor herhaling vatbaar.

 42. Corine van der Maden:
  16 Feb 2014

  Gisteravond een geweldige en inspirerende avond gehad op Zeilschool Pean. Zeer goed georganiseerde wildproeverij, in samenwerking met andere lokale ondernemers. Mooie broden, mooie gerechten, lekkere wijnen, gezellige ambiance, Leuk gezelschap, prima locatie, prachtige maan...
  Voor herhaling vatbaar!

 43. Sita:
  16 Feb 2014

  Fantastische wild proef avond gehad! Met 60 fietsers als een lichtslang over het slingerweggetje op naar Pean! Onderweg mooie verhalen over de historie van dit gebied! Heerlijk gegeten van het wild uit de omgeving onder het genot van een wijntje! Dank voor deze top avond Pean & eetcafé Kromme Knilles

 44. Sjoukje:
  16 Feb 2014

  De wildproeverij bij Pean in samenwerking met Kromme Knilles was erg geslaagd. Gans, eend, wildzwijn, hert en haas op verschillende wijze bereid en daarbij lekkere wijnen. Voor herhaling vatbaar!

 45. Richard Brok:
  20 Sep 2013

  Wij hebben het weer erg naar de zin gehad afgelopen weekend. Alles stond netjes klaar, we voelden ons direct weer thuis. Fijn dat de bootnummers direct bekend waren en dat alles klaarstond, scheelt weer tijd op zaterdag.
  Over de accomodatie, inventaris zijn we erg tevreden. Alles is altijd mooi schoon (dat hebben we eerder elders wel anders meegemaakt) en de locatie is ideaal voor zo'n weekend. Natuurlijk hoort daar een (behoorlijke) prijs bij. Ook boten zijn prima voor elkaar, volgens mij voor een marktcomforme prijs.

 46. Familie Joustra:
  09 Sep 2013

  Onze kinderen (15 en 14) zijn nu voor de vierde keer bij Pean geweest en iedere keer is het weer een feest: ze leren goed zeilen (de wind was helaas wat weinig dit jaar), het is 'supergezellig', de staf is én professioneel én gezellig en is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat goedgehumeurd. De opbouw van de week/het programma is evenwichtig, evenals de leeftijdsverdeling. De kinderen kunnen kiezen uit veel soorten boten, waardoor er voor elk wat wils is. Niet voor niets zijn bijna alle zeilinstructeurs oud-cursisten. Tenslotte moet het eten nog vermeld worden: dat is echt top en het is thuis dan ook altijd weer even wennen zonder snacks bij de lunch of een voorgerechtje...Ga zo door!

 47. Marcel Zwamborn:
  09 Sep 2013

  Onze zoon (14) en dochter (13) waren afgelopen zomer voor de derde achtereenvolgende keer bij Pean en volgend jaar gaan ze weer. Voor ons als ouders is Pean een vertrouwd adres waar we onze kinderen met een gerust hart achterlaten: duidelijke informatie, aandacht voor veiligheid, er wordt met ons meegedacht over de wensen van de kinderen en er is aandacht voor specifieke zaken van de kinderen. Toezeggingen worden stipt nagekomen en communicatie is snel en duidelijk. Voor de kinderen is Pean, zelfs als er weinig wind is zoals afgelopen zomer, een week lang heerlijk met een boot en zeilen bezig zijn, veel gezelligheid met leeftijdsgenoten, lekker eten en een team van begeleiders waar ze aan het eind van de week als oudere vrienden afscheid van nemen. Kortom: een professionele zeilschool met voor de kinderen een omgeving als een warm bad.

  Marike Radstaake en Marcel Zwamborn

 48. Ria Burghoorn:
  21 Aug 2013

  Hartelijk dank voor de enorm gastvrije ontvangst en fantastische dag zeilen bij zeilschool Pean!
  We hadden als gezin van 5 personen twee Valk boten met elk een eigen schipper/instructeur. Bij deze eerste kennismaking met het zeilen konden we gelijk zelf aan de slag en kregen we veel uitleg. Het was leerzaam en heel gezellig, we hebben echt genoten!

 49. Anne Grooten:
  12 Aug 2013

  Het was echt superleuk op zeilkamp bij Pean
  (vooral omdat we geen corvee hoefden te doen vanwege code geel)!
  De Laerling is een superleuke boot!

 50. Fam. De Graaf:
  12 Aug 2013

  Onze zoon van elf jaar heeft een grandioze week gehad. Goede orde en regel. Lekker eten, goede sfeer en met leuke kampverhalen thuisgekomen. O ja, met zeilen is hij een stuk verder gekomen.

 51. Leonie Sijtsma:
  11 Aug 2013

  Dit jaar was ik de 32e week bij pean voor mijn 7de jaar alweer. Zelf heb ik al in 4 verschillende boten gevaren maar de week blijft me nog steeds verassen. De leuke instructeurs geven het gevoel dat je alles aan kan en is er een super leuke sfeer. Ik weet nu al zeker dat ik volgend jaar weer terug ga komen. Hopelijk dan als kookstaf maar natuurlijk ook als cursist! ;)

 52. ardy proot:
  25 Jul 2013

  Ik heb een paar leuke foto's van jullie zeilende jeugd genmaakt en wil ze graag toesturen. Hoe?

 53. Marlies Henderson:
  12 Jul 2013

  Woonachtig in de VS, maar door en door Hollandsch in mijn zeilhart en nieren, heb ik onze jongste Amerikaanse zoon Liam voor week 27 bij zeilschool Pean achtergelaten. Voor één dag was het wat onwennig vanwege de taalbarrière. Verder heeft hij een geweldig goede week gehad en heeft hij veel vrienden gemaakt en zowel zeilkennis als Nederlands opgestoken! Hopelijk tot volgend jaar!

 54. Ellen Parmentier:
  04 Jul 2013

  Wij komen hier nu al enkele jaren op zeilweek met de klas en het blijft genieten.
  Ellen, Wijgmaal België

 55. Gemeente Heerenveen, dienst O&O:
  01 Jul 2013

  Hartelijke dank voor de goede zorgen. Het was een heel geslaagde middag, mede dankzij jullie prachtige accommodatie!

 56. claudia weldam:
  28 Jun 2013

  Heel erg bedankt voor het leuke zeilkamp van onze dochter Michelle, ze heeft het ontzettend leuk gehad mede dankzij jullie inzet.(Groep 8 school De Opstap IJsselstein)

 57. Klaas & Rowena:
  28 Jun 2013

  Ik wil jullie graag een compliment geven voor de organisatie tijdens de twee zeil weekenden in combinatie met Frisia en de watersport vereniging uit Akkrum.
  Bij aankomst voel je je meteen welkom, je wordt goed begeleidt en je kind wordt eigenlijk probleemloos overgenomen (door de begeleiding naar de slaapkamer en naar het inschrijf bord en dan naar de verzamel plaats met je instructeur) voelde bij ons als ouders erg goed (ze zijn nog maar 8 jaar) en volgens mij bij onze dochter ook, je bent meteen welkom.
  Onze dochter heeft vorig weekend wat angstige momentjes op het water gehad ( o.a. (te) schuin gaan en de boot nog niet helemaal onder controle), met ook behoorlijk wat tranen, maar ondanks dat heeft ze enorm uitgekeken naar dit weekend en is ze met plezier en vertrouwen weer in de optimist gestapt...... Super !!
  Ook nu weer met een weekend voor de boeg met redelijk wat wind, vind ik dat jullie plezier en het plezier blijven houden vooropstellen erg goed!!

  Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen!!
  Groetjes Klaas & Rowena

  ps tweede weekend was ook top, ze heeft het super gehad!!

 58. OBS De Jasker.:
  11 Jun 2013

  Afgelopen week een prachtig schoolkamp gehad bij Zeilschool Pean. Geweldig weer, prima accommodatie en een leuk waterprogramma dankzij Puck en Jeroen. Bedankt!

 59. Walter Pellmann:
  10 Jun 2013

  Hallo Pean-Leute
  Erst jetzt komme ich dazu mich für den angenehmen Aufenthalt Pfingsten 2013 in Ihrer Segelschule zu bedanken. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und konnten mit den Booten praktisch vor der Haustür ein umfangreiches Trainingsprogramm absolvieren. Ebenso sind wir mit Haus und Küche gut zurechtgekommen, so das der Aufenthalt noch lange in guter Erinnerung bleiben wird vermischt mit der Vorfreude auf den kommenden Aufenthalt Pfingsten 2014.

 60. Jan Petersen - Ziekenhuis De Tjongerschans:
  05 Jun 2013

  Hoi Natasja,
  Het was een hartstikke leuke dag, alles prima geregeld door jou. Het ketelkoken buiten was een leuk alternatief ipv de BBQ. Namens ons team nogmaals bedankt voor de gezellige zeildag. Volgend jaar zullen wij waarschijnlijk weer bij jullie terecht komen.

 61. Gert-Jan Tretmans:
  23 May 2013

  Ouder en kind zeilen met onze twee zoons gedaan tijdens het Pinksterweekeinde. Alles was weer perfect geregeld, eten was goed, begeleiding had alles onder controle en ook nog lekker gegeten. Volgend jaar weer!

 62. Sport College:
  23 May 2013

  Tussen 13 en 17 mei verbleven wij met onze studenten van de opleiding Sport & Bewegen bij Pean. Onze studenten kunnen tijdens onze zeilweek kennismaken met de zeilsport. Dit jaar voor het eerste bij Pean zodat we elke dag een tocht(je) konden maken. Earnewoud, Terherne en Grou hebben we aangedaan. Ondanks de matige weervoorspelling een prima week. Leuke avondprogramma's, prettige accomodatie, moderne valken, goede service. Kortom prettig vertoeven bij Pean. Groet Aarnoud

 63. Martin Maatkamp:
  03 May 2013

  In de herfstvakantie van 2012 hebben wij als landrotten voor het eerst kennis gemaakt met de zeilsport. Dankzij de welwillende medewerking van zeilschool Pean is dit familieweekend een enorm succes geworden. Als familie, varierend van 2-78 jaar, verbleven we met 36 persoon in accomodatie Berch. We hadden een viertal valken met instructeurs en een motorsloep tot onze beschikking.Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist