Korting op herfstreis 2018 masterskip Wylde Swan

School terwijl je zeilt

4 mei 2018 

Zit je in 4 havo of 4/5 vwo? Zeil dan deze herfst 6 weken mee op het unieke Masterskip de Wylde Swan, terwijl je schoolwerk gewoon doorgaat. Zelfvertrouwen, verdieping én plezier. Daar kom je verder mee! Pean geeft je nu 10% korting op deze reis.

Stap op 13 oktober 2018 in Nederland aan boord en vaar naar de zon. Je komt op 20 november aan in Tenerife. Het is een van de meest afwisselende reizen waarbij je vele landen en eilanden aandoet. De eigenaar van Pean heeft deze reis al heel veel keer gemaakt.  Het is zijn favoriete traject: "De eerste dag of twee dagen zit je op die verraderlijke Noordzee - bruin water, dichtbij Nederland en België. Opeens schiet je op de sterke stroming door de straat van Dover heen. Het water kleurt zeewier-groen. Krijtrotsen, de bruinvissen... Dan opent het water zich en kleurt steeds meer naar groen-blauwig. Langs de Engelse kust zwemmen al walvishaaien van 5 meter. Daarna zeil je van het continentaal plat van Europa af. Onder je verandert de diepte van 200 meter  naar 4 kilometer. Lange oceaandeining met diep blauw water. En dan de Biskaje: hoe zal ze je behandelen? Krijg je op je donder of is ze vergevingsgezind...? Dan de Portugese kust met zijn prachtige noordenwinden, de monding van de Taag bij Lissabon. En verder richting zuidwest, Madeira, midden in de oceaan. Rotskusten met bloemen. De laatste track over de Atlantische oceaan naar de Noord-Afrikaanse eilanden van de Canaren. Als ik zou mogen kiezen, ging ik weer op deze reis mee...  

 

Als je je vóór 1 juni voorlopig inschrijft, krijg 10 % korting van Zeilschool Pean op deze avontuurlijke, educatieve reis.

Inschrijven doe je via de site van Masterskip o.v.v. PEAN 10

 

Wil je een keer een kijkje nemen aan boord? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 3 juni op de Wylde Swan in Harlingen. Meld je hier aan.

 Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist