schoolzeil :Jouw zeilkamp en jouw schoolwerk.

Schoolzeil: zeilkamp en schoolwerk

Een combinatie van je eigen ontwikkeling, leren voor school en een zeilkamp.

Zeilschool Pean biedt dit schooljaar nieuwe zeilkampen waarin je eigen ontwikkeling, leren voor school en zeilkamp worden gecombineerd. Dit doen we in samenwerking met stichting ‘t Wylde Leren. Keuze uit valk of Pico in mei- en herfstvakantie. In het Roerblad nr. 1 vind je meer informatie over het avontuurlijk-leren-principe en reacties van deelnemers van de afgelopen zeilkampen. 

 

Laatste week van de zomervakantie
"Start zonder Achterstand"

Na de zomervakantie direct achterlopen op school? Een ramp voor zelfvertrouwen, schoolresultaten en gezinssfeer! Schoolzeil zorgt ervoor dat je kind met een voorsprong start op de middelbare school. We geven direct toepasbare leerstrategieën, een concentratiecursus, masterclasses plannen etc. ’s Ochtends een paar uur droge stof die we direct daarna nat toepassen op het water.

Geschikt voor iedereen die begint met de brugklas, de 2de of de 3de klas.

Start zonder Achterstand: Van zondag 26 augustus 17:00 uur tot zaterdag 1 september 11:00 uur

Prijs 675,-  

Herfstvakantie
"Leren leren - overtuigd het nieuwe schooljaar in”

Het schooljaar is pas net begonnen. Als jij weet hoe jij het beste leert bereik je veel meer in komend school jaar. Daarom staan we in deze week stil bij studievaardigheden. Hoe leer jij effectief en efficiënt? Samen met eerstegraads docenten van het stichting ‘t Wylde Leren ontdekken we bij Pean jouw ideale leerstijl. We zeilen veel en gebruiken dat in de zoektocht naar jouw persoonlijke leerstrategie. De docent neemt van te voren persoonlijk contact met je op om het kamp voor te bereiden.

Geschikt voor alle jongeren die hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van studievaardigheden en lekker zeilen daarvoor willen inzetten.

Leren leren 1 valk: Van zondag 14 oktober 15:00 uur tot zaterdag 20 oktober 11:00 uur
Leren leren 1 laser: Van zondag 14 oktober 15:00 uur tot zaterdag 20 oktober 11:00 uur
Leren leren 2 valk: Van zondag 21 oktober 15:00 uur tot zaterdag 27 oktober 11:00 uur
Leren leren 2 laser: Van zondag 21 oktober 15:00 uur tot zaterdag 27 oktober 11:00 uur

Prijs 595,-  

 

 

 


Valk Vago Pico Feva Laerling Surf Optimist