Online zeilen: klaar voor?

3 april 2020

Klaar om de boot weer in te gaan?

Aan het begin van de corona periode zijn wij begonnen met online zeilles aanbieden om op die manier mensen te vermaken en iets actiefs te doen te geven naast hun schoolwerk. Helaas veranderde de maatregelen en werd het niet meer mogelijk om de online zeillessen vanuit de zeilschool aan te bieden. Nu hebben we een weekprogramma opgesteld om iedereen op een leuke manier activiteiten te bieden die voldoen aan de maatregelen. Het programma is voor alle leeftijden, dus daag ook je ouders uit om mee te doen! De drie onderdelen waaruit de komende weken zullen bestaan zijn; Online CWO 3 theorie, wekelijks een voorbereiding op het zeilen of een zeilles vanuit huis, en een zeil-gerelateerde challenge.

Online CWO 3 Theorie

Vanaf 10 April elke maandag, woensdag, en vrijdag

Als je voor je CWO 3 gaat dan moet je ook bewijzen dat je genoeg theoretische kennis hebt, door een toets te halen. Heb jij nou afgelopen zomer of herfst wél je CWO 3 praktijk afgerond maar helaas je theorie niet gehaald? Ga je komende zomer voor je CWO 3? Of heb je een algemene interesse om de theorie achter het zeilen beter te begrijpen en daardoor beter te kunnen zeilen? Wat de reden ook is, wij bieden jou vanaf 10 april tot 20 april een online cursus aan die door alle CWO 3 theorie stof heen gaat met aan het eind van de cursus op 22 april de toets. Elke maandag, woensdag, en vrijdag zijn er online lessen die je dan zult volgen en er zullen ook opdrachten meegegeven worden om zelf thuis te kunnen oefenen. Lijkt dit iets voor jou? Meld je dan nu aan! Je krijgt een melding via WhatsApp als de les gaat beginnen!

Wekelijkse voorbereiding op zeilen of thuis-zeilles

Aangezien er natuurlijk mensen zijn die niet op CWO 3 niveau zitten maar wel leuke zeil activiteiten thuis willen doen, hebben we elke dinsdag vanaf 7 april of een live zeilen vanuit huis, of een video op instagram en youtube met verschillende oefeningen om je voor te bereiden op het zeilen! Op 7 April beginnen we met een Workout die je heel makkelijk thuis kan doen om je voor te bereiden op het moment dat je straks in de boot zit! Volg het Instagram account van de zeilschool @zeilschoolpean om te weten of het die week een live les is of een video die op instagram/youtube geplaatst wordt!

Zeil Challenge: doe mee!

Vanaf 2 april elke donderdag

Elke Donderdag vanaf 2 April zal er een Challenge online komen die te maken heeft met zeilen. Soms zal het ook te maken hebben met de andere onderdelen van het kamp zoals de spellen. Als jij nou diegene bent die de challenge het beste voltooid, dan is er kans om een echte Pean prijs te winnen. De challenges kun je ook thuis gebruiken om de mensen om je heen uit te dagen en er thuis ook een challenge van te maken! Dus zorg ervoor dat je direct kijkt welke challenge er vandaag op instagram staat! 

Weekplanning

Maandag
13 & 20 april
CWO 3 Theorie
Dinsdag
wekelijks
Voorbereiding op zeilen of
zeilles vanuit huis
Woensdag
15 & 22 april
CWO 3 Theorie
Donderdag
wekelijks
Zeil Challenge
Vrijdag
10 & 17 april
CWO 3 Theorie
Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident