“Ontdek de instructeurs van Zeilschool Pean in Friesland!”

7 maart 2024

Ontdek alles over de instructeurs van Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean zijn we trots op onze instructeurs en gaan we graag dieper in op hun leven en passies. Maartje, Quinten en Julius zijn enkele van onze toegewijde teamleden en vandaag willen we je graag meer over hen laten ontdekken.

Ontmoet onze instructeurs:

In een korte video op Instagram en YouTube onthullen Maartje, Quinten en Julius wat details van hun leven die je misschien nog niet wist. Met een voorliefde voor zeilen en watersport onthullen de trio het leven bij Zeilschool Pean en wat hun ervaringen en passies bijdraagt aan de ervaring van onze cursisten.

Bekijk de Instagram post hier.

Ontdek meer over de Zeilschool Pean ervaring:

Van zeilen tot windsurfen en het leven op en rond het water, onze instructeurs brengen hun liefde voor watersport over naar onze cursisten. Tijdens onze zomerkampen krijgen de deelnemers de kans om zich volledig onder te dompelen in de wereld van zeilen en watersport, onder begeleiding van onze mensen zoals Maartje, Quinten en Julius.

Verdiep je kennis:

Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten tijdens een zomerkamp bij ons of nieuwsgierig naar het leven als instructeur bij Zeilschool Pean? In deze video delen onze instructeurs graag hun ervaringen en passie voor zeilen en watersport in Friesland.

Ontdek de geheimen van onze instructeurs en leer meer over zeilen, windsurfen en het leven op het water tijdens een onvergetelijk zomerkamp. We heten je van harte welkom bij Zeilschool Pean!

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op of volg ons op Instagram of YouTube voor meer updates en inzichten in het leven bij Zeilschool Pean. We zien ernaar uit je bij ons aan boord te verwelkomen!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident