“Optimaal herstellen en genieten van je zeilkampervaring bij Pean met onze speciale bedtijden!”

7 januari 2024

Bij Zeilschool Pean Zorgen We Ook voor een Goede Nachtrust!

De ultieme zeilervaring beleven bij Zeilschool Pean omvat meer dan je verwacht! Omringd door de rustgevende natuur en avontuurlijke zeiltochten, zorgen wij er ook voor dat je energie behoudt voor de spannende dagen op het water. En hoe doen we dat? Door aandacht te besteden aan een essentieel onderdeel van herstel: een goede nachtrust.

Bedtijden voor alle leeftijdsgroepen

We bij Pean begrijpen het belang van goed herstellen na een dag vol zeilen en avontuur. Daarom hebben we bedtijden vastgesteld voor de drie verschillende leeftijdsgroepen die deelnemen aan onze zeillessen. Iedereen krijgt zo de broodnodige rust die ze verdienen.

  • 8-12 jaar: Vanaf 20:45 uur slaat de rust toe. Er wordt voorgelezen of kinderen kunnen zelf een boekje lezen. Een perfecte manier om de opwinding van de dag los te laten en in alle sereniteit in te dommelen.
  • 12-14 jaar: Tussen 22:00 uur en 22:30 uur is het tijd om de accu weer op te laden voor een nieuwe dag vol avontuur.
  • 15-17 jaar: De oudere groep verhuist tussen 23:00 uur en 23:30 uur naar dromenland, om optimaal te kunnen genieten van hun nachtrust, hun energie te bewaren en de volgende dag volledig opgeladen terug op het water te kunnen.

Onze Nachtwacht Staat Voor Je Klaar!

En het mooiste van alles? Er is een speciale nachtwacht voor elke groep, zodat iedereen ongestoord kan genieten van zijn rust. Onze eigen instructeurs houden ook rekening met deze regels, met een bedtijd uiterlijk om 01:30 uur. Dit zorgt ervoor dat ze de volgende dag weer vol energie met jou kunnen doorbrengen!

Klaar Voor een Zeilavontuur?

Ben je klaar om de ultieme zeilervaring te beleven bij Zeilschool Pean? Voor meer informatie over ons zeilkamp en rest van onze services, bezoek je snel onze website. En als je vragen hebt, aarzel dan niet om een bericht te sturen. Misschien heb je wel een vraag over jouw ideale bedtijd! Ontdek snel de #PeanBeleving.

Tags: #ZeilkampAvontuur #VerkwikkendeNacht #PeanBeleving #JongeZeilers #Slaaplekker #zeilkamp #zeilervaring

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident