Nieuw Roerblad; overwinteren

22 november 2019

Natuurlijk kijken we allemaal uit naar de feestdagen en de gezelligheid van de donkerste maanden van het jaar. Maar stiekem zitten we met onze gedachten ook al volop in 2020, want als fanatieke zeilsportliefhebbers kunnen we niet wachten om in het voorjaar weer op het water te kunnen.

Gelukkig hebben we in deze editie van het Roerblad, het laatste nummer van 2019, alvast een aantal tips voor je om de wintermaanden door te komen. Overwinteren tot we de zeilen weer mogen hijsen, zeg maar; als voorpret voor de lente van 2020.

Ook hebben we een fijne terugblik op een geslaagd zomerseizoen, en vertellen we je alles over een rondje om de wereld en de bijzondere ontstaansgeschiedenis van de Wylde Swan, de topzeilschoener van Masterskip. Tot slot vind je natuurlijk ook de vaste rubrieken weer in het Roerblad, met aandacht voor de olympische laser en een stukje achtergrond over regels op het water.

Schrijf je in voor het Roerblad en ontvang het Roerblad als eerste in je mail. Na aanmelding heb je toegang tot alle voorgaande edities.

Roerblad 10 overwinteren

 

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident