Pean bereidt zich voor op zomer met schaarste

11 november 2020

De zeer succesvolle zomer van 2020 en de voorinschrijvingen zorgen voor veel vroege boekingen

Pean dankt haar succesvolle zeilkampen aan een grote trouwe vasteklantengroep. Dat resulteert er (gelukkig) al jaren in dat kinderen zich al vroeg aanmelden voor de zeilkampen. Meteen na de zeilweek maken ze afspraken met (nieuwe) vrienden en vriendinnen voor het volgende jaar. Samen in de boot en/of kamer of in elk geval in dezelfde week.

We hebben de afgelopen zomerweken uitzonderlijk veel kinderen kunnen lesgeven. Bijna iedereen die in de meivakantie of met Pinksteren niet kon komen vanwege corona, kwam wel in de zomer. Doordat gezinsvakanties vaak niet doorgingen, bleken veel mensen flexibel met hun vakantieplanning. Daardoor kwamen er in de zomer 2020 ruim 100 kinderen meer bij Pean dan in 2019. Zonder die flexibele vakantiespreiding was dit onmogelijk geweest. Nu waren bijna alle bedden en boten wekelijks bezet.

Die bezetting zorgt voor een prachtig vooruitzicht voor de zomer van 2021. Veel kinderen hebben nu al besloten om weer op kamp te komen. Dat blijkt verstandig om zeker te zijn van het gewenste plekje in de gewenste week.

Bij Pean verwachten we op basis van de huidige inschrijvingen in elk geval topdrukte en dus schaarste in de eerste drie weken van de zomervakantie en de laatste twee weken van de vakantie van regio midden.

Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen deze schaarste helaas niet oplossen door snel een 2e Pean op te richten voor een paar weken. Daarom roepen we iedereen die nu al weet deze zomer te willen komen zeilen om alvast in te schrijven. Dan ben je zeker van een plekje in 2021, én kun je gebruik maken van onze vaste klantenkorting. Heb je dit al gedaan? Dan heb je de bevestiging inmiddels ontvangen.

Graag tot in 2021!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident