Pean op Hiswa te water

24 augustus 2018

Zeilschool Pean is ook dit jaar aanwezig op de Hiswa te water van 5 t/m 9 september in de Bataviahaven in Lelystad. Met activiteiten als: zeilen in de RS-Tera, Feva en Laerling, de mogelijkheid om je CWO-3 theorietoets te halen en een nieuw concept voor zeilles.

Next-step-training
Vanaf de activiteitensteiger zijn de “next-step-trainingen” voor kinderen vanaf 10 jaar. Als je al in de optimist kunt varen, kun je tijdens de Hiswa instappen in bijvoorbeeld de snelle RS-Tera. Deze boot vaar je alleen en is een prachtige opstap naar de toekomstige olympische laser of andere 1- manszwaardboot. Vaar je liever samen met iemand kies dan voor de Laerling of de RS-Feva. De Laerling is een stabiele kielboot van bijna 4 meter, het geeft een prachtige voorbereiding voor zeilen in grote kielboten of later zelfs kajuitzeilboten. De Laerling heeft naast een fok en een grootzeil de mogelijkheid voor varen met spinnaker. De RS Feva is een sportievere 2-mans zwaardboot, te varen met een standaard of een XL-zeil en natuurlijk een gennaker. Als je deze boot met z’n tweeën onder controle weet te houden, dan kun je spectaculaire snelheden halen.

Afhankelijk van je niveau, kun je onder begeleiding zelfs buiten de haven gaan varen of kunnen deelnemen aan een potje match-racen! Aanmelden kan alleen ter plaatse> Pean zorgt voor zwemvesten en zeilkleding. Uiteraard is het meenemen van een zwembroek en handdoek aan te raden.  

CWO-3 theorie 
Op de Pean-stand is een theorielokaal en dagelijks de mogelijkheid om je CWO-3 toets te maken/herkansen. Als je je vorderingenstaat praktijk CWO-3p[raktijk hebt afgerond en kunt tonen én slaag je voor je toets tijdens de beurs, dan krijg je direct je diploma CWO-3 mee!

Weet je nu al wanneer je de theorietoets wilt maken op de Hiswa, laat het ons dan weten via info@pean.nl. Dan zorgen we dat we een plekje voor je vrij houden!

Nieuwe product lancering

Zeilschool Pean lanceert een uniek product dat zich bevindt op het snijvlak van de zeilsport, maatschappelijk belang en volksgezondheid. Nu de testfase van het prototype is afgerond wil Pean de Hiswa te Water in Lelystad gebruiken voor deze lancering.

We nodigen je graag uit voor een bezoek. Als je laat weten wanneer je  komt (o.v.m. uw adresgegevens) via info@pean.nl, dan ontvang je van ons een gratis toegangskaart.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident