Zeilles en verblijf in een Pean-vakantiehuis

15 oktober 2020

Iedereen kent Pean natuurlijk van de geweldige zeilmogelijkheden en de inmiddels meer dan een halve eeuw bestaande zeilkampen. Nu veel mensen inmiddels weten dat er op Pean ook 12 vakantiehuizen komen te staan, biedt dit veel mogelijkheden voor een leuke combinatie van zeilen en verblijven.

Wij merken dat er op dit moment veel vraag is naar meer actieve binnenlandse vakanties. Natuurlijk past een vakantiehuis in Friesland mét zeilles naast de deur daar perfect bij.

Omdat er gedurende een seizoensweek in de zomer meer dan 100 kinderen op bij ons op zeilkamp komen en er maar 12 huisjes zijn, is de combinatie van zeilles en verblijven in een huisje maar beperkt beschikbaar. Gelukkig zijn er op dit moment nog voldoende mogelijkheden om een dergelijke combinatie te boeken voor de zomer van 2021.

Natuurlijk zijn er, naast een combinatie met zeilkamp voor de jeugd, ook veel mogelijkheden voor het volgen van privélessen tijdens een verblijf bij Pean. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de overige watersportmogelijkheden als bijvoorbeeld het huren van onze elektrische sloep of SUPplanken.

Ben je geïnteresseerd in deze combinatie van een zeilkamp en vakantiehuis dan kun je nu gemakkelijk een zeilkamp reserveren waarbij je voor 1 december 1% aanbetaalt. Voor beschikbaarheid en een impressie van de vakantiehuizen kijkt u op de website van Pean-buiten.

En natuurlijk geven we ook graag advies en helpen we u graag bij uw boeking. Stuur gerust een e-mail, bel ons (0566 631 392) of stuur een WhatsAppbericht.

Tot snel bij Pean!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident