Pean Zeilschool: Leer Zeilen in Zeeland!

4 november 2022

De Pean Zeilschool: 55 jaar ervaring in plezierig zeilen

De Pean Zeilschool is al meer dan 55 jaar een begrip in Friesland. De school organiseert al die tijd zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. De kampen worden gehouden aan open vaarwater, waardoor de kinderen optimaal kunnen genieten van het zeilen.

Veiligheid staat bij ons voorop

De veiligheid van de kinderen staat bij de Pean Zeilschool altijd voorop. Er wordt gewerkt met goed materiaal en de lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die de kinderen op een veilige manier de kneepjes van het zeilen leren.

Leer meer over onze zeilschool

Wil je meer weten over de Pean Zeilschool? Neem dan een kijkje op onze website, hier vind je meer informatie over de kampen, de locatie en de prijzen.

Meld je nu aan voor een zeilkamp bij de Pean Zeilschool

Ben je enthousiast geworden over de Pean Zeilschool? Meld je dan nu aan voor een van onze zeilkampen. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

1. Wat is de Pean Zeilschool?
Antwoord: De Pean Zeilschool is een zeilschool in Friesland, die sinds 1980 bestaat en waar je kunt leren zeilen, surfen, kanoën en kitesurfen.

2. Wat biedt de Pean Zeilschool aan?
Antwoord: De Pean Zeilschool biedt cursussen aan in zeilen, surfen, kanoën en kitesurfen. Daarnaast bieden ze ook bootverhuur, teambuilding en andere watersportactiviteiten aan.

3. Waarom zou ik bij de Pean Zeilschool lessen volgen?
Antwoord: Bij de Pean Zeilschool krijg je les van professionele instructeurs die je de beste technieken en vaardigheden leren. Daarnaast bieden ze ook een veilige en uitdagende omgeving waar je je vaardigheden kunt verbeteren.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident