Praatje met de cursisten – Juul

5 april 2022

Elk jaar komen jongeren in groten getale naar zeilschool Pean om te leren zeilen, te windsurfen of als instructeur hun kennis door te geven aan cursisten. Of dat nou in een Laser, Bahia, Laerling of op een windsurfboard is, als de zeilen gehesen kunnen worden, zijn ze blij. In deze rubriek komen cursisten aan het woord over hun tijd bij zeilschool Pean. Wat was dat ene moment tijdens het kamp dat ze zich nog steeds herinneren of wat is iets wat ze zeker nog willen leren in de toekomst?

Vandaag spreken we met Juul Plomp. Juul heeft al bij ons gezeild. Nu gaat ze weer het water op, maar dan op de surfplank. Dit jaar gaat ze dus windsurfen.

Wat ze toch wel het leukste vond tot nu toe was toen ze heel hard ging in de Laerling. Dat in combinatie met een leuke metgezel in de boot was het een groot feest. Hoewel ze de wind in de zeilen toch wel spannend vond.

Niet alleen met haar metgezel had ze het gezellig, ook had ze heel veel plezier met haar instructeur. En wat ze nou allemaal geleerd heeft is eigenlijk teveel om op te noemen, ze kan niet een  punt kiezen.

En natuurlijk is het eten dat er voorgeschoteld wordt bij Pean niet geheel onbelangrijk. Wat is dan Juul haar favoriet? Dan gaat ze toch echt voor de spaghetti bolognese, want wie houdt er nou niet van een goed bord pasta?

Dan nog even een vooruitblik naar de toekomst. Dan staat gezelligheid toch wel echt voorop. Ze kijkt erg uit naar gezellige kampen met gezellige mensen.
En wat ze dan nog beter wil leren is het surfen, maar dat gaat helemaal goed komen tijdens haar volgende kamp.

Wil jij een stukje schrijven of door middel van een klein interview jouw ervaring delen op de website, stuur dan een email naar info@pean.nl met als onderwerp ‘Praatje met de cursisten’ en dan nemen we contact met je op.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident