RAL 9001 en nieuwe matrassen

20 december 2019

Bouwbedrijven en doe-het-zelvers weten wel wat RAL 9001 is! En na een paar weken verven op Pean weten ook alle Pean-medewerkers wat het is. Een crème-witte kleur die veel wordt verkocht en nu ook bij Pean toegepast. Saai of onhandig in groepsaccommodatie? Helemaal niet. Lekker praktisch. Bij een vlek schilderen we het zo weer over.

Afgelopen weken zijn alle slaapkamers en gangen van Bûthús aangepakt. Die van de Berch volgen in januari. Dat ziet er weer prachtig verzorgd uit. Helemaal nu daarin ook alle bedden zijn voorzien van nieuwe matrassen. Een hele operatie om 112 matrassen te vervangen. Maar vele handen van team Spic & Span maken licht werk.

Op dit moment is Hans Bos druk met het schilderen in RAL9001 van een aantal wanden, kozijnen en deuren in de Jister, onze hoofdaccommodatie. De zithoek bij de houtkachel krijgt na 20 jaar nieuwe bekleding. Verder gaan we nog wat lampen vervangen en krijgen we een prachtige muziekinstallatie. Ben jij  benieuwd naar het resultaat? Dan hopen we je weer snel bij ons te treffen!

Niet alleen binnen wordt er in de winter bij Pean gewerkt. Ook buiten.
En ….we hebben een nieuwe elektrosloep getest. Geen straf om even te proefvaren op een mooie winterdag.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident