Samen de Pean-buiten beleving verbeteren!

Hoi allemaal!

Ik ben Kim, voormalig stagiair en office manager van Pean en Pean-buiten. Het is inmiddels al weer een half jaar geleden dat ik voor het laatst gasten heb mogen ontvangen in de mooie lodges en de groepsaccommodaties. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek voor de studie Leisure- en Events Management, die ik uitvoer voor Pean-buiten.

Pean-buiten ontvangt nu al bijna twee jaar gasten in haar geweldige lodges! Voor mijn afstudeeronderzoek heeft Pean-buiten mij gevraagd om te onderzoeken hoe haar gasten hun verblijf hebben ervaren. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat het verblijf voor toekomstige gasten nog onvergetelijker wordt!

Heb jij al eens overnacht in één van de lodges van Pean-buiten, dan hopen we dat je mee wilt werken aan dit voor ons belangrijke onderzoek. Als dank stelt Pean-buiten 1 gratis overnachting in één van haar lodges beschikbaar. Deze overnachting wordt verloot onder de personen die meedoen aan het onderzoek.

Alvast bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident