Schoolkamp Groep 6: Leuk & Avontuurlijk | Kies voor een Onvergetelijke Reis!

3 juli 2022

Schoolkampen met Zeilschool Pean

Een schoolkamp met Zeilschool Pean is een onvergetelijke ervaring voor groep 6. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, omringd door weilanden en water. Hier kunnen kinderen genieten van een uitgebreid watersportprogramma met verschillende activiteiten. Van zeilen en kanovaren tot fietsen, speurtochten en waterskiën, er is voor ieder wat wils.

Daarnaast bieden we ook uitstekende maaltijden aan, zoals ontbijt, lunch en een 3-gangen diner. Zo kunnen kinderen genieten van een heerlijke maaltijd na een dag vol avontuur.

Activiteiten voor een schoolkamp met groep 6

Bij Zeilschool Pean kunnen kinderen genieten van een heleboel verschillende activiteiten. Ze kunnen bijvoorbeeld leren zeilen, kanovaren, waterskiën, wakeboarden of surfen. Of ze kunnen gaan fietsen, kanoën, vissen, speurtochten maken of klimmen.

Er zijn ook leuke spelletjes zoals een kompasparcours, een vlotbouwwedstrijd, een kano-orientatiewedstrijd, een klimparcours of een kano-obstakelparcours.

Ontzorgen van scholen

Bij Zeilschool Pean ontzorgen we scholen bij het organiseren van schoolkampen. We verzorgen het programma, de maaltijden, de activiteiten en het vervoer. Zo kunnen scholen zich volledig richten op het begeleiden van de kinderen.

Kom naar Zeilschool Pean voor uw schoolkamp met groep 6

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijk schoolkamp met groep 6. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur en biedt een uitgebreid watersportprogramma met verschillende activiteiten. Daarnaast verzorgen we ook uitstekende maaltijden.

Klik hier om meer te weten te komen over onze schoolkampen en om uw schoolkamp te boeken.

1. Waar gaat de schoolkamp van groep 6 naartoe?
De schoolkamp van groep 6 gaat naar een kampeerterrein in de buurt.

2. Wat zijn de activiteiten tijdens het schoolkamp?
Er zijn verschillende activiteiten tijdens het schoolkamp, zoals kanoën, kamperen, wandelen, zwemmen en sporten.

3. Wat heb je nodig voor het schoolkamp?
Je hebt kleding, schoenen, een slaapzak, een kampeermatje, een rugzak, een waterfles, een zaklamp en wat eten en drinken nodig voor het schoolkamp.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident